Olvasónk írja:
Tisztelt Szerkesztőség!
Szociális területen dolgozom, munkanélkülieket segítünk, átképzünk stb. Eléggé benne vagyok az EU-s pályázatok világában is. Azt elmondhatom, hogy kb. 3/4 éve semmilyen normális pályázat nincs szociális területen. Olyan, amelyik becsületes, de önhibájukon kívül munkanélkülivé váló magyar embereket támogatna. Egy fillért sem költ erre a kormány.
És akkor szemem elé került az alábbi álságos, sunyiságában teljes mértékben a hazánkat uraló zsideszes bűnbandára utaló pályázat "foglalkoztatási szociális szövetkezetek" létrehozására. A pályázaton 4 995 000 000 Ft osztható szét. Igen, majd' 5 milliárd. Egyetlen (!) nyertes várható.
És ki lehet a főpályázó? Országos nemzetiségi önkormányzat! Arra még mocskosul gyávák, hogy kiírják, a Farkas Flóri-féle bűnöző cigánybanda fogja megnyerni, és punktum! Szeretnék biztosítani mindenkit, hogy egyáltalán nem a német, szlovák, szerb, örmény stb. nemzetiségi önkormányzatról van szó, hanem a cigányokról! Sunyi módon ugyanis a pályázó/nyertes szervezetnek (a cigányoknak) meg kell felelni az alábbi feltételnek is: tapasztalata van a kisebbségek jogainak érvényesítése terén. Ez aztán mind a kolompárcigány, mind a farkascigány kedvenc területe!

És kiket fognak "támogatni" ebből az irdatlan pénzből? "A pályázat célcsoportja: nemzetiséghez vagy más hátrányos helyzetű csoporthoz tartozó személyek." Legyünk megnyugodva, magyar ember a közelébe sem kerülhet cigányok által bűnszövetkezetben megvalósított programoknak. Ők nem számítanak.
Cigányokra még 5 milliárdot költeni? Elisszák, ellopják, elgépezik (mint a napokban Margit Bangó, a fekete énekesnő), majd mindent szépen lepapíroznak, szépen elcsordogál a Flóriékhoz, és azon keresztül a csókosokhoz a pénz. De nem lesz semmi előrelépés, azt garantálom, mint ahogy az elmúlt évtizedekben, évszázadokban sem volt.
Nem is sorolom tovább. Vérlázító ami itt folyik. Mellékelem a pályázati útmutatót, el lehet benne mélyedni. Egy sötét és siralmas dokumentuma ennek a gonosz és magyarellenes helytartótanácsnak, amit kormánynak hívnak. Undorító, sunyi, parazita népség. Kérem, írjanak erről a Kurucon, máshol úgysem fognak.
Üdvözlettel,
egy felháborodott olvasó
(Kuruc.info)
Korábbi cikkeink: