Tisztelt Kurucok! Aki Bencsik Andrast ismeri, az nagyon jol tudja rola, hogy eddigi palyafutasa teljesen hiteltelenne tette ot a "mi oldalunkon" ha van egyaltalan ilyen. Bencsik  nemcsak emberileg, hanem szakmailag is meltatlan a tisztesseges jelzore. Kollegai a megmondhatoi, hogy korabban hany  esetben irta at az o megkerdezesuk nelkul a cikkeiket azzal sem torodve, hogy az esetleges birosagi felelossegre vonas oket terheli majd. Arrol is tudnanak meselni a kollegai, hogy mikent manipulalta (s talan manipulalja a mai napig is) az altala szerkesztett kozvelemenykutatasokat, amelyek ervenyessege eppen ezert egyenlo (volt) a nullaval.

Ez a szerencselovag eddig minden politikai erot kiszolgalt, ontomjenezese es becsvagya allandoan arra sarkallta, hogy mindegy milyen szinekben, de kepviselo lehessen, amikor pedig ebbeli erolkodeseben kudarcot vallott, rogton azt az erot kezdte el ocsarolni, amelyik nem vette fel a szekerre. "Tisztessegere" jellemzo, hogy mindenkit lerugott eddig magarol, aki anyagilag vagy szakmailag segitette, akiknek a hatan rendre magasabbra kapaszkodhatott.

Olvasva a Hirszerzonek adott interjujat, csak szanni lehet ezt az erkolcstelen embert, aki a Fidesz kulturalis tagozata tagjának vallja magat, hiszen akinek jo a memoriaja - vagy van ideje beulni egy konyvtarba es visszaporgetni nehany evvel a Demokrata peldanyszamait - az tisztan latja, hogy Bencsik minden mocskot osszehordott azelőtt Orbánról is, akinél most úgy tűnik a taskavivő szerepkörért tapos.

"Mosléknak" és "joghézagnak" nevezi a Kuruc.info-t az az ember, akinel a palfordulas és a hazugsag olyan napi gyakorlat, mint amikor zoknit huz az ember reggelenkent.

A Magyar Gardanak es Vona Gabornak szemelyesen mindez figyelmezteto jel kellene legyen, mielott Bencsik a "parlagfu irtassal"  a Kerenyi-fele majomkodashoz hasonlo kenyszerpalyara terelne a Gardat, mosoly es szanalom targyava teve azt.

Ahova Bencsik lep, ott fu nem terem, ezt mindenki megtapasztalhatta, aki az eletben valaha is osszeakadt ezzel a velejeig romlott, most kereszteket vető, ájtatoskodó és nemzetieskedő igazi Janus-arcú emberrel.

Szomoru, hogy egy ilyen igeretes kezdemenyezes elso perceinel is mar ott babaskodhat, mert az boritekolhato, hogy segitsegeben nem lesz koszonet.
                                                                                
egy volt, kiabrandult Demokrata-olvaso

(jelen pillanataban kulfoldrol, s ezert ekezet nelkul)