Tisztelt Szerkesztőség !

A Szent Korona vörös horda előli kimenekítésével és visszahozatalával kapcsolatban a mai nap (tegnap, azaz 6-án - a szerk.) az M1 televízió volt az egyedüli, mely megemlítette Szálasi Ferenc nemzetvezető kiemelkedő szerepét - ugyanis a Szent Koronát a koronaőrséggel közösen ők mentették meg és vitték nyugatra.

Mellékelek egy saját fotót, mely a kőszegi Szálasi-bunker fölött van, melyet a kőszegi polgármesteri hivatal állítatott a Korona megmentéséért hálából, ugyanis a nemzetvezető és társai itt őrizték a Szent Koronát.



A másik fotó a Boróka villa és panzió, mely a '30-as években emelt vadászház.1944 végén Szálasi Ferenc a Szent Koronával Ausztria felé történő menekülésének utolsó magyarországi állomása volt velem. (A korona rejtekhelye megtekinthető a faluban).



Végül a nyilas harcosok kivitték az országból, s az ausztriai Mattseében, az Attersee partján ásatták el az ereklyéket, a koronaőrök pedig az amerikai hadsereg fogságába kerülve elárulták a rejtekhelyet. Így kerültek egy frankfurti bank trezorjába, majd az Egyesült Államokban titkos helyre a koronázási ékszerekkel együtt, amelyeket csak az enyhülés éveiben, 1978. január 6-án adtak vissza Magyarországnak Jimmy Carter elnök döntése alapján.

Összefoglalva : a nemzetvezetőnek és hű katonáinak, valamint a koronaőröknek jár a posztumusz köszönet és tisztelet a Szent Korona megmentéséért, mely egy fontos küldetés a szakrális magyararoszági hatalmi erő megmentéséért.

Isten áldja Őket mártíri holtukban is.

Tisztelettel: Hazafi

Másik olvasó: Olvastam a nyilasok általi koronamentésről szóló cikküket es igazat adok. Tudvalevő, hogy Szálasi leállított zsidótranszportokat is, mondván, a németek nem járhatnak el magyar állampolgárok ellen (Terve, nagyon helyesen a zsidók Európából való kitelepítése volt - a szerk.) ami nem tetszett a náciknak. Amikor a vörös horda betört országunkba, nem emigrált, mint a gyáva zsidó vezetők! Kapott "hálából" a zsidoktól Szálasi egy méter kötelet!!! Miért őt gányolja mindenki? A válasz egyszerű. Vae victis!

K. Á.