Olvasói biztató nyílt levél Babus Endréhez, a HVG tényfeltáró újságírójához
Tisztelt Babus Endre!
Mindenekelőtt engedje meg, hogy pályafutásának talán legsikeresebb cikkéből idézve azt írjam: Önben jelentős tartalék van még, amelynek köszönhetően ha tovább folytatná az igazságszolgáltatással kapcsolatos tényfeltáró újságírói tevékenységét, talán a köztörvényes cionistabérenc Lomnici „főbírótól" és temérdek korrupt bûntársától is megtisztulnának a bíróságok, ügyészségek. 


Lomnici(onista)
Azért értékelem nagyra a „Fordított ítélet: Bírósági botrányok, eltûnt akták, elévült bûncselekmények" címû írását, mert egy eleddig a kanális médiában tiltott, tabutémának számító terület, a Lomnici Zoltán által vezetett (i)gazságszolgáltatás bûnben fogant és a bûnpártolás, sőt bûnelkövetés mocskában lubickoló, belterjes világáról, a bírák viselt dolgairól rántotta le az elhallgatás leplét könyörtelenül.

A Kuruc.info olvasói már nem egy írásból megtudhatták, hogy a köztörvényes bûnöző, alkoholista hazaáruló Lomnici Zoltán hogyan mételyezi lassan ölő méreggel Jusititiát, és nyilván mindannyian megdöbbenve veszik tudomásul, mint jóérzésû, hazájukat szerető honpolgárok, hogy a volt bukott titkosügynök Sólyom László mint köztársasági elnök milyen bőszen védelmezi ezt a senkiházit valamint a vérbírói kart. Amennyiben a Hírszerző vagy a Népszabadság Online, esetleg az Index is rendszeresen közölne az Önéhez hasonló pontosságú és mélységû elemzéseket a velejéig romlott bírói kar visszaéléseiről, lassan mindennapos bûncselekményeiről, már régen elindult volna Magyarországon az a megtisztulási folyamat, amelyre a magyar társadalom döntő része régóta vár.

Mindeddig - mint jeleztem - csak a Kuruc.info méltán hiteles és tényszerû hírportál közölt tényfeltáró írásokat Lomnici és bûnbandájának viselt dolgairól. Ezek az írások tételesen felsorolták azokat az igaz, megtörtént eseményeket, amelyek eltussolása mindennapos a magyar bíróságokon.

Amennyiben a bûnpártoló legfőbb ügyészünk venné a fáradságot, és elindítana egy mindenre kiterjedő tényfeltáró vizsgálatot, minden kétséget kizáróan Lomnici - most még – főbíróra, kártékony, folytatólagosan elkövetett bûnpártolásáért, nemkülönben az általa személy szerint is elkövetett bûncselekményekért hosszú börtönévek várnának.

Tisztelt Babus Úr! Essen tehát neki a témának, mert nagyon jó nyomon jár, és feleleveníthetné a kanális médiában a magyar oknyomozó, tényfeltáró újságírás egykori szép emlékû napjait, talán tetszhalott állapotából újjáélesztve magát az igazságot kereső, és azt alku nélkül a nyilvánosság elé táró magyar professzionális zsurnalisztát is. Az idézett cikkéből érezhető lendülettel rontson rá tehát a bírói karra, tisztelt Babus Endre, és kezdjen el vizsgálódni az alábbi témakörökben. Higgye el, nem fog csalódni, sőt talán maga lesz a legjobban meglepve, hogy a téma mennyire az utcán - akarom mondani a bírósági folyosókon hever.

Kérdezősködjön arról, hogy :

   1. Igaz-e az az állítás, miszerint Dr. Zanathy János az OIT Hivatal volt vezetője - Lomnicival risztelve - 300 MILLIÓ FORINTOT SIKKASZTOTT a Bíró Akadémia építkezése során?
   2. Igaz-e az az állítás, hogy a Hajdú-Bét felszámolásakor az akkori Bács-Kiskun megyei bíróság gazdasági kollégiumának vezetője 100 MILLIÓ FORINT KENŐPÉNZT fogadott el a kijelölt felszámolótól? Babus úr minden bizonnyal látni fogja az oknyomozása során, hogy erre a mocskos ügyletre titkos nyomozás során derült csak fény.
   3. Igaz- e az az állítás, hogy Orbán Viktor egykori miniszterelnök nyomására (akinek mellesleg Lomnici főbírót is köszönhetjük) az Országgyûlés 100 MILLIÁRD FORINTTAL TÚLKONSZOLIDÁLTA a Postabankot, és e pénz döntő része a Fidesz-kasszát gyarapította?
   4. Igaz-e az az állítás, miszerint megyei bírósági elnöki értekezleteken Lomnici Zoltán lezáratott egy-egy szállodát több napra csak azért, hogy az ott lefolytatott dőzsölésnek, orgiáknak senki se lehessen a tanúja? Kérdezze meg Babus Úr, hogy vajon az adófizetők zsebéből ily módon kilopott pénzt Lomnici mikor fogja visszafizetni a közös kasszába?
   5. Igaz-e az az állítás, hogy 2006. október 23-a után 5 vérbíró politikai megrendelésre 5-10 perces rögtönítélő villámtárgyalások keretében helyezte ártatlan, a rendőrállatok által véresre vert emberek sokaságát előzetes letartóztatásba, amely határozatokat a másodfokú bírói fórumok 90%-ban tévesnek ítéltek és megszüntettek?
   6. Annak is utána járhatna, tisztelt Babus Endre, hogy mit mûveltek az igazságszolgáltatás felkentjei Tánczos Gáborral, hogyan törték derékba egy ártatlan ember életét.
   7. Igaz-e az az állítás, hogy a cikkében az Ön által név szerint kiszerkesztett Kántorné Burus Zsuzsanna 60 MILLIÓ FORINT KENŐPÉNZT fogadott el maffiózóktól, amiért súlyos bûncselekményt elkövetve, eltüntette egy 12 vádlottat érintő bírósági eljárás aktáit? Ön szerint mennyit kaszált ez az „elnök asszony" a tömegével elévültetett ügyekért ???

S ha már itt tartunk, egyet érdemes mindnyájunk emlékezetébe idézni: a Kuruc.info számomra nagyon hiteles, nemzetmentő hírportál az Ön által leírt témát már jóval Önt megelőzve, bár rövidebben, de az Ön cikkében leírtakkal teljesen egybehangzóan ismertette velünk olvasókkal. Nyilván ezért próbálták és próbálják ellehetetleníteni a Kuruc.info-t minden oldalról, sőt talán ezért számíthat Ön is rövidesen a fasiszta, náci, antiszemita és hasonló, „politikailag korrekt" gyalázkodó jelzőkre. Annál is inkább nagy lesz a felháborodás, ha egyszer végre napvilágra kerülnek a bíróságok sötét belügyei, mert ha a bíróságokon ilyen gaztettek fordulnak elő, akkor vajon mit mûvelhetnek az ügyészek és a rendőrök? A mundér becsületéért ezek a csirkefogók egymásba kapaszkodva még feljelentések megírására is képesek lesznek, a felhalmozódott mocsokhalmaz eltitkolása érdekében.

A jelek szerint az sem rázta meg a rendőrségi és az ügyészségi vezetést, hogy Posta Imre a Köztársasági Őrezred volt szakpszichológusa az egyik televíziós mûsorban azt állította a rendőri és ügyészi vezetésről, hogy mindnyájan velejéig romlottak?

   8. Igaz-e az az állítás, amely szerint Lomnici Zoltán törvénysértő módon beavatkozott a Transelektro felszámolási eljárásának folyamatába, és a már jogerőre emelkedett ítéleteket utólag megsemmisíttette?
   9. Igaz-e az az állítás, hogy a több milliárdos Transelektro felszámolását jelentős mennyiségû kenőpénz felvétele után Lomnici a Kossuth Holdingra bízta?
  10. Igaz-e az az állítás, hogy Lomnici Zoltán és bandája több pénzt költött külföldi luxusutazásokra, mint Gyurcsány, a D-209-es Medgyessy, és Sólyom ex-ügynök együttvéve?
  11. Igaz-e az az állítás, amely szerint Lomnici Zoltánt egy ízben a New York-i repülőtéren a kábítószer-ellenes kommandó meztelenre vetkőztette, mert olyan értesülést kaptak, hogy a Magyar Köztársaság Legfelsőbb Bíróságának elnöke tiltott kábító- és ajzószert birtokol, és így akar az Egyesült Államok felségterületére lépni?

Tisztelt Babus Endre Úr !

Ne legyen kétsége afelől, hogy a fent megjelölt témák tényszerûek, megtörténtek és igazak. Kérem, induljon el tényfeltáró vizsgálatával, kezdje el felfejteni a bírósági bûncselekmények szövevényes, messzire vezető szálait! Amennyiben sikeresen veszi majd a bizonyítékgyûjtő munkájának akadályait (bár ez nem is olyan bonyolult, hiszen az OIT Hivatalban és az Ügyészségen dokumentálva vannak), abban az esetben újabb tíz témát fogok az Ön figyelmébe ajánlani, még mindig a gazember Lomnici Zoltán viselt dolgaival kapcsolatban.

Kérem a következő mottóval kezdjen munkához: ilyen legfelsőbb bíró mellett milyen lehet az ország politikai és gazdasági vezetése, milyen lehet az (i)gazságszolgáltatás?

Arra kérem Önt, Babus Úr, hogy legyen a Kuruc.info rendszeres olvasója, mert egy bíró jóvoltából rendszeresen leleplezik a bírák törvénysértéseit, nyomonkövetik, hogy egy alkoholista, szellemileg alultáplált, de öntelt főbíró milyen mélyre süllyesztette a magyar igazságszolgáltatást.

Ezt az erkölcsi mélyrepülést, ezt a morális válságot Sólyom László, Gyurcsány(i) Ferenc és Szili Katalin tétlenül nézi, és ami ennél is felháborítóbb, hogy rendszeresen megjelennek a nyilvánosság előtt a köztörvényes bûnöző, börtönérett Lomnici Zoltánnal együtt.

Babus úr, lásson munkához, hogy az igazságszolgáltatás végre méltó lehessen régi nagy híréhez!


Üdvözlettel:
az igazságszolgáltatás elkötelezettje

Kapcsolódó írásaink:
Karácsonyi játékunk: leplezze le az ünnepen is hazudó Lomnicionistát!