Tisztelt Szerkesztőség!

2008. március 20-án bementem a 1137-Budapest, Hollán Ernő utca 10. szám alatt található Brodway jegyirodába, hogy jegyet vásároljak az áprilisi Hungarica koncertre.
Illedelmesen köszöntem és kértem a jegyet, az eladó fiú (vastag aranylánc, fekete göndörkés haj, alacsony zömök testalkat - valamennyi skandináv jellegzetesség - a szerk.) bután nézett rám és megkérdezte még egyszer a zenekar nevét. Hungarica, magyar zenekar, nagyon hazafias számaik vannak. Az eladó fiú kolléganője (kövér testalkat, vörös rövid haj) ekkor avatkozott közbe, mondván, hogy Ő ismeri a zenekart és jegyük is van – de nem adnak! Vegyem meg máshol a fasiszta jegyeimet!
Szó szót követett (vagyis próbáltam nekik elmagyarázni, hogy nem vagyok fasiszta, semmi közöm Mussolinihez, magyar vagyok, nem olasz) a fekete hajú, fukszos, eladó fiú kilépett a pult mögül és a karomnál fogva kivezetett az üzletből, mondván, hogy fasisztákat nem szolgálnak ki. Majd visszament az üzletbe és becsukta az ajtót, én meg szépen besétáltam újra és elvettem a panaszkönyvet, hogy beírjak, de kitépték a kezemből. Ekkor önként távoztam az üzletből és hívtam a rendőrséget. Mivel vér nem folyt, nem jöttek ki, javasolták, hogy pereljem be őket.
Számomra felfoghatatlan, hogy csak azért, mert hazafias koncertre szeretnék menni, nem szolgálnak ki? Lefényképeztem az üzletet, javaslom honfitársaimnak, hogy menjenek be a Brodway jegyirodába és érdeklődjenek, hogy árulnak-e más hazafias koncertre jegyeket, hátha így megszokják a tényt, hogy LÉTEZÜNK! Telefonon is lehet érdeklődni: 061 320-48-30, 061 340-48-83

Köszönettel: Magyar Lány