Tisztelt Kurucok! Sajnos engem már csak annyiban lepett meg a Magyar Gárda lemondott főkapitányával kapcsolatos hírük, hogy Dósa István szeretője ráadásul titkos megbízást is teljesít.
Kedves feleségem háromgyermekes anyaként is jelentkezett a gárdába, aminek nagyon örültem. Úgy látta, ebbe a közösségbe érdemes tartozni, itt a hazáért tenni akaró, talpig becsületes, egymásért mindig kiálló emberek gyülekeznek. Izgatottan készült a kiképzésekre, már előre, nagybetűkkel beírta a naptárba, még akkor is ment, ha épp nem értem rá. Félistenként néztünk a katonaként is sokat próbált, karizmatikus vezérre: Dósa főkapitány úrra. Számtalan alkalommal részt vettünk rendezvényeken a várbeli 56-tól a Turul-védésig. Soha fel sem merült bennünk szikrányi gyanú sem a főkapitány úrral, sem a megyei kapitányunkkal, sem az Egyesülettel szemben. Mindenki egyet akart, és egyként cselekedett, mi így láttuk.
E meggyőződésünket porig rombolta a Magyar Szigeten tapasztalt tény: félistenünk szeretőt tart, pont a most elhíresült jobbkezét! Ráadásul hülyének nézve a több ezer embert, egyik nap állítólag a hivatalos feleségével jelent meg, a szemünk láttára pedig „Böbével” masírozott kéz a kézben. Feleségemben megállt az ütő, ha ilyen a vezér, milyen a gárda? Nagy nehezen tudtam csak csitítani ilyen-olyan indokkal, védve a Főkapitányt. Utánakérdeztük ismerősöknél, de ez nyílt titok volt már egy ideje. Na mindegy, végül is nem ő a közvetlen elöljárónk, de akkor is megmaradt a tüske a szívünkben: ilyen ember beszél bármilyen magasztos eszményről?
Ezért nem értem a lemondása után való országjáró lázításakor, hogy adhatott hitelt neki bárki is? Aki a magánéletben kettős életet él, önmagának, környezetének is hazudik, akkor igazat mond a hatalma elvesztésekor? Tisztelt Gárdisták, kérdezzétek meg a Főkapitányt, példát kell-e mutatnia egy vezetőnek? Ha a vezető megszegi Isten előtt tett esküjét feleségével szemben és megengedhető neki a hűtlenség, az ragaszkodni fog a Szent Koronára tett esküjéhez? Biztos, hogy ezt akarjátok? Lehettek kiábrándultak a hazug, korrupt pártokból, de ez az ember sem csinál mást. Én nem ezért tettem esküt, hiszek abban, hogy ennél jobbak vagyunk, ha megtisztulunk és összefogunk.
Gárdista (azaz nem hazug ember)

Hirtelenjében az alábbi képeket leltük fel a párosról. Ezek Cecén, a V8 Vendéglőben készültek 2008. szeptember 7-én. Várunk továbbiakat is

Nem csak telefonon jelenthet, kezelésében van a Gárda teljes személyi és gazdasági nyilvántartása
Olvasói buzdítás: Kedves szerkesztők! Most bizonyára sok felháborodott levelet kaptok akár a Dósa-ügyben, akár másban. Azt mondom, a Kuruc.info legyen maga a példastatuáló média, a rettegett oldal, ami kecmec nélkül megnyúz mindenkit, akin bebizonyosodik az elkorcsosulás. Én mellettetek állok: a fájdalom és a változás két testvér. Kitartás!
Béci