Ugyanazok a cionista körök, amelyek megparancsolták itthoni helytartóiknak a "kirekesztés és erőszak" elleni demonstrációk szervezését, simán börtönbe vágják azokat, akik nekik ellentmondani merészelnek. /Továbbá független államokat rohannak le, de ez most más kérdés./
Október 1-jén, szerdán Londonban letartóztatták Dr. Fredrick Toben ausztrál revizionista történészt. A vád ellene: „holokauszttagadás”. Pontosabban az, hogy "antiszemita és/vagy revizionista anyagokat töltött fel az internetre 2000 és 2004 között." A megjelentetett írások és tanulmányok pedig kisebbítik, vagy éppen semmibe veszik a zsidók szenvedéseit.
A körözést ellene Németországban adták ki. Ha Nagy Britannia kiadja őt a berlini hatóságoknak, akkor akár 5 év börtönbüntetést is kaphat.
Ami helyes is, hiszen Toben valóban elkövette ezt az elképesztő bűncselekményt. Egyébként Nagy-Britanniában átutazóban volt: Dubaiból tartott az USA-ba, és a londoni Heathrow repülőtéren szeretett volna átszállni.
Letartóztatása utáni bírósági meghallgatásán megjelent néhány bátor ember, köztük David Irving brit történész, akit Ausztriában tartóztattak le és tartottak fogva másfél éven át „holokauszttagadás” miatt.
Irving a bíróság épülete előtt kijelentette: "Vagy van szólásszabadság vagy nincs. A szólásszabadság azt is jelenti, hogy esetleg téves nézeteket is nyilvánosságra hozhatunk. Én nem értek egyet mindenben Tobennel, de neki akkor is joga van nézeteit kifejteni".
Nos, a demokrácia egyik "őshazájában", Angliában nincs joga nézeteit kifejteni. Mire számíthatunk idehaza?
P.O.