A komcsi polgármesteri hivatal építési osztályának vezetője, Csanádi Béla már ül, kivételesen dolgát végezte pár zsaru.  Ám a bűnpártolásáról hírhedt, pártügyészséggé züllött ügyészség máris próbálja elkenni az ügyet.
 
Csanádi most kezd megtörni. Elkezdett vallani Szabó Györgyre /Bajnai csapata, miskolci MSZP/.
 
A szocpol-csalássorozatnak az volt a lényege, hogy a 2006-os választásokon így vásárolták meg a cigányok szavazatait az MSZP-nek.
 
A napokban kezdett el információkat csöpögtetni Csanádi, mert megtörte az előzetes.
 
Tegnapelőtt már megérkezett hozzá az első életveszélyes fenyegetés, melyben megígérték neki, hogy amennyiben elmondja az igazságot a szavazatok megvásárlásáról, akkor megölik családjával együtt.
 
A Szabó - Papp - Simon Gábor / MSZP-s képviselő, Miskolc /  triumvirátusról köztudott, hogy a pályázati pénzek 30%-át nyelik le a nyertesektől.
 
Aki nem fizet nekik, az nem nyerhet, csak elvétve.
 
Simon Gábor szülei a regionális APEH vezetői. Folyamatosan tüntetnek el minden feljelentést, melyeket a fiacskájuk viselt dolgaiban intéznek hozzájuk a gyanútlan állampolgárok.
 
Aki névvel tett bejelentést, azonnal vagyonosodási vizsgálatot kapott.
Tegnapi fejlemény: a cionista ügyészség nyomást próbál gyakorolni a rendőrökre, hogy szüntessék meg a csalássorozattal kapcsolatos a további nyomozást.
 
Nagyon megijedt a Szabó-Papp-Simon Zoltán hármas, mert a választások előtt nem akarják, hogy kiderüljön, hogyan vásárolták meg a  cigányok szavazatait.
 
Nem volt elég a Csanádi Béla fenyegetése, már a rendőrökön a sor.
Kuruc.info - olvasónktól