Adott egy Cipruson bejegyzett off-shore cég, amely megkaparintotta a magyar oltóanyaggyártás legjelentősebb szegmensét. Alig várták, hogy valamelyik járványra rátelepüljenek, és kormány megrendelésre legyártsák a teljesen hatástalan gyógyszerkészítményt.
A madárinfluenza terjedésére máris lenyúlták az államkasszát. Akkor Gyurcsány(i) Ferenc, Veress János közel hárommilliárd forinttal támogatta az injekciógyártást. A 3 milliárdból fillérekért legyártottak több millió oltóanyagot, de a pénz jelentős részét elsikkasztották, zsebre tették. A hatástalan ampullák tartalmával végigházalták a világot, próbálták értékesíteni a több millió egységet, de a kutyának sem kellett a szentelt víz-szerű alapanyag.
Most ismét eljött az ő világuk, megérkezett a sertésinfluenza. Ismét gyártani kezdtek, de az idő szorításában az ördögi tervük kivitelezéséhez egy őrült kapkodás vette kezdetét. Le akarják oltatni Magyarország több mint felét, az sem baj, ha ehhez a madárinfluenza oltóanyagát is fel tudják használni, mert 8-10 milliárdot így lehet egy szemvillantás alatt kilopni a TB-kasszából. Minden televízióban hirdetik, hogy az oltás ingyenes lesz, mert nagyon nagy szüksége van a magyar állampolgároknak a megelőző intézkedésekre. Igaz, hogy a TB-nek ampullánként ez a tranzakció 1500 forintjába kerül, de azt majd az uniós hitelekből további állami eladósodást okozva pótolják, így a magyar adófizető részletekben megfizeti a Fidesz és az MSZP titkosszolgálati módszerekkel kidolgozott gazemberségét. Óriási médiahírverésbe kezdtek, élen jár a HírTV és az InfoRádió, de nem marad le a bolsevikok által uralt írott és elektronikus sajtó sem. El kell hitetni az ártatlan magyarral, hogy óriási szükségük van a hatástalan injekciókra. Közben ők már egy sötét szoba legmélyén számolgatják és osztogatják a magyar adófizetőktől ilyen módszerrel is elrabolt pénzt.
Kell a pénz a pártkasszákba! Ugye, Gordon? Ugye, Viktor? De az is lehet, hogy nem oda teszitek, mert a horvát tengerparton nagyobb hajónak kell állomásozni, nagyobb házra és szállodára van szükség, sokba kerül a Loire-völgyi kastély fenntartása és a párizsi sarki ház személyzetének fizetése (mindez a kislány érdekében) sem aprópénz. Ezek már attól sem riadnak vissza, hogy lefertőzzék az egész országot!
Nagy attrakcióként és népámításként valahol kerítettek egy halottat. Nem mondják meg, hogy hol, de a tiszti főorvos minden hírcsatornát körbejár, naponta háromszor azt bizonygatva, hogy ennek a halottnak tüdőgyulladása volt. Hétvégén 8-10 ember hal meg autóbalesetben. A részeg vagy a gyorshajtó sofőröket mégsem oltják le, de az egy tüdőgyulladásos halott (lehet, hogy nem is létezik) okot szolgáltat arra, hogy megszabaduljanak a rengeteg selejt oltóanyagtól, leoltják az országot, majd mint jótevőink ezért a piszkos munkáért is zsebre vágjanak 10 milliárd forintot.
Összeforrt, ami összetartozik, kezet rázott a zsideszes és a bolsevik egészségügy politikus, dolgozik a médiaterror, és kész a győzelem. Ha eddig nem volt az ország megfertőzve sertésinfluenzával, ez a gyilkolásra kész banda most gondoskodik róla.
Méri Tamás