Sziasztok, kurucok!
Mint azt Ti is hírül adtátok, mostanság a Fidesz leveleket küld ki Orbán Viktor nevében, melyekben a segítségünket kéri a kampányhoz (mert szegények nem loptak még eleget, és nem részesülnek elég rendes állami támogatásban sem). Ehhez csatolnak is egy sárga csekket, melyet mindenki saját pénztárcájához és szimpátiájához mérten kitölthet és postán feladhat.
Megkérek minden hazafit, vegyen példát rólam. Én ugyan nem kaptam ilyen levelet, mert nem vagyok rá méltó, de egy ismerősömtől elkértem az övét, úgyis ki akarta dobni a kukába.
Hát ember az ilyen?
Rögvest kitöltöttem a csekket, és rohantam a postára.
Minden jó történetben van egy fordulat, minden sztori végén a jó győzedelmeskedik.
Nézzük az én esetemet.
Nagyon szeretem a Fideszt.
Tehát a fordulat ott van, amire Viktorka kampány nyallerei nem gondoltak a csekkek kiküldése során. A posta, gondolom, lehúz minden csekk után 50-60 forintot, de ha csak tízet, már az is jó.
Az én feladott 5 forintosom (ki okozott akkora inflációt, hogy már alig van vásárlóértéke?) kőkemény mínusz 45-55 forinttal rövidíti meg a kampányukat.
Tehát ismételten megkérek mindenkit, küldjön Vikinek 5 forintot, legalább ennyivel járuljon hozzá a Fidesz sikeréhez!
Csatoltam a csekk szkennelt képét, közzétehetitek.



Köszönöm hogy elolvastátok.
Szebb jövőt! Győzzön a Jobbik!
Üdvözlettel,

Kapijoe

Másik olvasónk írja:
Sziasztok!
Én is hasonlóképpen jártam el, mint a levelet író olvasó, 5 Ft-ot adományoztam a nyomorgó pártnak.
Előtte azonban felhívtam a Posta információs vonalát, ahol tájékoztattak, hogy a Fidesz által fizetendő kézbesítés költsége minimum 100 Ft, attól függően, hogy a párt milyen szerződést kötött a Postával.
A fentiek fényében mindenkit biztatok, hogy legyen nagylelkű, és adományozzon 5 Ft-ot, ha már személyesen Viktor kéri erre.
Szebb jövőt!

Másik olvasónknak ennyit ér a Zsidesz: