Az alábbi levelet küldte be olvasónk:



(Kuruc.info)
Nos, meg is született az első válaszlevél, szerkesztőségünket kérték fel a továbbítására. Készséggel teszünk ennek eleget.
Kedves Katona Úr!
Sajnos olyan egyént, aki a magyarországi zsidó-, cigány-, illetve buziüldözésre emlékezne, nem sokat ismerek, lévén ez a jelenség (ti. a fent említett nép- és liberális csoportok üldözése) nem volt számottevő, de más tekintetben is elhomályosul a mi saját sorstragédiáink mellett.
Üdvözölnék minden olyan törekvést viszont, amely a magyarság legnagyobb tragédiájáról, Trianonról vagy a Don-kanyarról, esetleg a tanácsköztársaság borzalmairól, a Rákosi-rendszer iszonyatairól szeretne ismeretterjesztő anyagokat készíteni, vagy amely a jelenkori magyar népirtás fondorlatos megnyilvánulásait boncolgatná.
Mindazonáltal megértem, ha ez irányú vágyaimat származásuk miatti érintettségük okán nem áll módjukban teljesíteni. Addig is javaslom, hogy felejtsék már el ezt a holokausztos adatgyűjtést Magyarországon. Ennél sokkal fontosabb és szörnyűbb dolgok folynak éppen, amelyekkel sokkal inkább kellene foglalkozni.
Pajtási üdvözlettel:
Dr. Ele Meng