Kutyából nem lesz szalonna; nem hazudtolta meg magát a 18. kerületi LMP sem! Az ultraliberálisok őszi hadjárata során komoly előtérbe kerültek az aberrált kispajtások is. Nézzük meg, kiknek adták az emberek a kopogtatócéduláikat!

A 10. egyéni választókerület nyugodt kertvárosi idilljébe férkőzött egy zöld ruhás buzi; azaz az LMP egyik helyi prominens fartúrója, Spohn Márton próbálja magához ragadni a terület képviseletének jogát.


Az épphogy 21 éves kis zsidó a magát lokálpatrióta-zöld papírba csomagoló cionista csürhe révén próbál érvényesülni mindaddig, amíg fűti a belső meleg büszkesége, melyet nyíltan vállal, sőt, még a buzifelvonuláson is az első sorban cipelte a szivárványszín zászlót.


Ha eltekintünk minden aberrációjától, akkor sem tudná Mártonka elvégezni a képviselői feladatokat, mivel kint tanul Göttingenben, Németországban.

Az LMP másik nagyágyúja a 11. választókerületben induló Somody Betty. A kis 21 éves kubai vérvonallal bíró libsi nem leszbikus, csupán kóros magamutogatási hajlammal küszködik, ugyanis telis-tele van a világháló a seggrázós videóival. Kíváncsi lennék rá, hogy a La Cubanita fantázianéven elhíresült net-seggrázó egy testületi ülésen is bevetné-e bájait egy kis plusz pártfinanszírozás érdekében. (Vagy lehet, hogy ülésen kívül már meg is tette?)
 
 
Nem csodálkoznék rajta, ha 4 év múlva a kerületi LMP Terry Balcket húzná elő polgármesterjelöltnek, mert ő aztán hitelesen élére tudna állni a hulladék csapatuknak.

Egy aggódó 18. kerületi olvasó