Akkor innentől, Lacikám, én is így, hasonló modorban, ha megengeded.

"Gyors", prekoncepcióktól hemzsegő, tipikus zsidó válaszod, amelyet csekély két hónap után sikerült megejteni, híven tükrözi a Szegedi Egyetemen zajló megfeszített holokauszt-kutatással járó hihetetlen fáradalmak súlyát. Nyilván ilyesmit e szabadegyetemen nem ildomos elhamarkodni, főként elsietni egy, a hozzád hasonló orbitális szemfényvesztőnek.  Amit itt előadtál, Laci, az a legfényesebb bizonyítéka annak, hogy a Columbia Egyetemnek a környékén sem jártál.
Ismertetném az olvasókkal, mi is ez a dokumentum, amit Lacánk volt szíves bizonyítékként benyújtani.
Az amerikai adóhatóság, az IRS, többféle jogcímeken enged adó le- és jóváírási lehetőséget a delikvenseknek csakúgy, mint Magyarországon az APEH. Ezt a formanyomtatványt, az ún.: 1099-t általában azok töltik ki, akik az égvilágon nem csináltak semmit a megelőző évben és bemondásra kell, hogy elhitessék az IRS-szel, hogy zérus, nulla bevételük volt. Vagyis általában a csalók.
Nagyobb méretű rákattintással látható Lacánk ezen 1999-es, 1099 számú dokumentuma. Azonban ezeken a dokumentumokon, egy munkaadó számának is kell szerepelnie. Nos, Lacánk szerepeltetett száma nem egyezik a Columbia Egyetem számával, amelynek akkor is egyeznie kell, ha közvetítőkön keresztül lépett volna ezen intézmény falai köze. Tehát valaki kiállította neki ezt a dokumentumot a Columbia helyett. Csak tippelni tudok mely holokauszt-kutató haverja végezte el e nagyszerű hamisítást. Bitó barátunk majd bizonyosan szolgáltat további hasonló bizonyítékokat Lacánk kérésére. Ha ezt Lacink ösztöndíjnak állítja be, akkor ez legkevesebb: okirathamisítás. Továbbá ezt a fajta adóbevallást vizsgálja leginkább az IRS, mert fals alapítványok, szabadúszók, "self-emloyed", "contractors" használják, amikor adót akarnak elkerülni. Az USÁ-ban ez a leggyakrabban hamisítható és hamisított adóbevallási formanyomtatvány.
Gondolom a Bitó-féle "ösztöndíj", hasonló pénzmosási mechanizmus lehetett, maratoni futással, kényelmes lakással, ingyenéléssel fűszerezve. Ezt hívod bizonyítéknak? Ez a fecni semmit nem bizonyít. Ez egy röhej, Lacám.
Mégis kit akarsz itt hülyének nézni? Amennyiben ezt bizonyítékként voltál szíves bemutatni, akkor ilyen primitív, zsidó manipulatív alapon küldd már el az USA vízumodat is, meg a repülőjegyed vényét is, hátha meg tudsz téveszteni egy-két olvasót.
Továbbá megkérnélek utoljára, fejezd be az állandó antiszemitázást. Nem esett le még mindig a tantusz, hogy mennyire unalmas? Mindenkinek a könyökén jön ki, az Isten áldjon meg!
Érdeklődéssel olvastam azt is, hogy leveledben most éppen pincérré avanzsáltam. Megcáfolom, mert egy nyolcvanéves horthysta aggastyánnak még Kaliforniában is nehéz az étterem biznisz, pedig itt mindig jó idő van. Legalább vedd elő a nemlétező képzelőtehetségedet, és találj ki valami racionálisabb feltevést. Persze aki a hatmillió és a hatszázezer között sem tud különbséget tenni, attól mit is várjunk, igaz, Laca? Eltudom képzelni, hogy furdalja a kíváncsiságodat, hogy mivel foglalkozom, annyira azonban nem vagyunk intim kapcsolatban, hogy beavassalak. Mindazonáltal biztos lehetsz benne, hogy nem egy olyan, az adófizetők által fenntartott hazugsággyárban, mint ahol te "dolgozol".
És ami a legfárasztóbb. Kérlek, szállj már le az angoltudás magas lováról. Biztosítalak, hogy Bitóstul, a holokausztos-haverjaiddal együtt angol nyelven lemoslak benneteket. Egy feltétellel. Beugróként, amennyiben bármelyikőtök a tipikus szörnyedelmes akcentussal szólal meg, befejeztem a párbajt, mert innen nincs értelme tovább folytatnotok, hacsak nem szeretnétek még tovább égni.
Lacám, rendben. Add meg Bitó úr telefonszámát. Elbeszélgetek én vele angolul, csak nem fogja érteni a szerencsétlen.
A fogadás témájában. Elhelyeztem 20.000 (húszezer) dollárt egy "escrow" számlán (feltéve, ha tudod mi az), és kérésedre megadom a számát, ahová a tiédet küldheted. Az email címemet megadtam a Kuruc.info szerkesztőségének, akik kérésedre engedélyemmel kiadják neked. Emlékeztetőként, a pénzedet a recski zsidóbűnözők áldozatai kapják.
Love.
Varga Béla