Sziasztok!
Csodálkozom, hogy még senki nem világított rá az összefüggésre a hét két legfontosabb belpolitikai eseménye kapcsán.
Az egyik, hogy kimaradt az Alkotmányból a föld (és ivóvíz) védelme. A másik pedig a hajdúhadházi események, azaz a magyarok kreatív próbálkozásai a cigány-sáskahad pusztítás megakadályozására, illetve legalább a figyelemfelhívásra, hiszen mindannyian tudjuk, hogy ha egy településen egy-két hétig meg is akad a gépezet, attól még országszerte dübörög tovább.
Hogyan is kapcsolódik össze a két esemény? Akik egy kicsit is figyelték az utóbbi 21 év (rabló)privatizációs gyakorlatát, azok megfigyelhették, ahogy a szándékosan tönkretett, ezáltal leértékelt cégeket, ingatlanokat hogyan értékesítettek fillérekért, hogy aztán az új tulajdonos keze alatt hirtelen minden jól működhessen.
A recept 21 éve működik: tedd tönkre, hogy olcsón megvehesd, aztán mikor a tiéd, rendbe teszed.
Az állami- és önkormányzati cégek és ingatlanok e taktika mentén történő szétlopása mellett, az utóbbi 21 évben országunk vezetői ugyanezen taktika mellett határozták el az ország értékesítését is.
Jól látható a vidék, és ezáltal Magyarország tönkretételének feladatával létrehozott cigány-sáskahad megteremtésének ösztönzése segélyekkel, juttatásokkal, ajándék házakkal stb., a bűncselekményeik alacsony büntetése, vagy büntetlensége, önkormányzataik, alapítványaik százmilliókkal, milliárdokkal történő kitömése, díszcigányok médiában történő futtatása, a témát szóba hozók nácizása és kriminalizálása. Mivel a gépezet még most is gőzerővel működik, egy-két hajdúhadházihoz hasonló esemény sajnos nem akasztja meg azt. A lepusztítás nemhogy még tart, de csak most fokozódik igazán. A tönkretétel mögött pedig nyilvánvalóan vásárlási szándék húzódik meg, ez is szépen látszik, kezdve az izraeli államfő nyilatkozatától, egészen a magyarok föld (és ivóvíz) védelmével kapcsolatos eheti arculcsapásáig.
Kedves magyar származású honfitársaim! A demokrácia jól működik – megyünk a levesbe.
Üdv,
X.Y.
(Kuruc.info)