Péter Tibornak hívnak, 34 éves vagyok, jelenleg munkanélküli. Havi 28 ezer forintból tartom el a családom, két gyermekem. Munkahelyem akkor vesztettem el, amikor egy baleset következménye során műtétek sorozata várt rám.
A főnökömnek jeleztem, hogy nélkülöznie kell, de már másnap talált a helyemre másik munkást. Eddig nem kellett nélkülöznünk, de a műtétek felélték tartalékainkat.
Közben a nagyobbik gyermekemnél asztmás rohamok jelentkeztek, az orvos meg is állapította a kezdődő asztmát. Csak a pipa kerül 14 ezer forintba, a gyógyszerekről, a közüzemi számlákról (víz, gáz, villany) ne is beszéljünk, és akkor élni is kéne.
Szeretném megkérni a Kuruc.info olvasóit, segítsenek. Minden este csak úgy tudok elaludni, ha két szem xanax tablettát veszek be. Kérek minden jóindulatú embert, segítsen.
Köszönettel,
Péter Tibor
Számlaszám: (HU89 - ez előfordulhat, hogy kell a szám elejére még) 119-91-119-97731186-00000000
Kedvezményezett neve, címe: Péter Tibor, 4765 Csenger, Kossuth út 69., Magyarország/Hungary/Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Számlavezető bank neve és címe: Erste Bank Hungary Zrt., 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.
SWIFT: GIDAHUHB
A szerkesztőség megjegyzése: Leellenőriztük, a fenti állítások megfelelnek a valóságnak (adatok, dokumentumok a szerkesztőségben), aki tehát úgy dönt, hogy segít ennek a rendkívül nehéz helyzetbe jutott családnak, nyugodtan teheti: nem csalókhoz jut az adománya.