Sziasztok!
Írtam egy feljelentést a Pityinger-féle himnuszgyalázás ügyében, aki szeretne csatlakozni hozzá, az csak írja be a megfelelő helyekre az adatait és küldje el az info@mku.hu drótpostacímre a levelét.
Mutassuk meg minél többen, hogy nem tűrjük el himnuszunk ilyesfajta meggyalázását.
Tisztelt Cím!
XY magyar állampolgár bejelentést kívánok tenni ismeretlen tettes (tettesek) ellen, az internetes videómegosztókon megjelent nemzeti himnuszunkat meggyalázó szerzemény végett.
A bizonyító erejű videó itt található:
Ezen mint jól látható, már több mint 135000 néző láthatta ezt a szerzeményt, tehát nemzeti jelképeink meggyalázása vétségét, melynek feltétele a nagy nyilvánosság, megvalósulni látszik.
Ezen a videón két egyén, sok "bazdmegezés" között, időnként a magyar himnuszt szövi bele szerzeményükbe.
Mint hazaszerető, keresztény, tisztességes magyar embert mélyen megráztak eme képsorok és nagyon felháborítottak. Véleményem szerint megvalósult a Btk. 269/A §-ába ütköző vétség, mind a videón jelenlevő két előadó egyéntől, mind a videó készítőjétől, mint bűnsegéd.

(Btk. 269/A. § :Aki nagy nyilvánosság előtt a Magyar Köztársaság himnuszát, zászlaját vagy címerét sértő vagy lealacsonyító kifejezést használ, vagy más ilyen cselekményt követ el, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.)
Öntudatos állampolgárként kérem a tisztelt ügyészséget, hogy tegye meg a megfelelő intézkedéseket!

Budapest, 2011. november 21.

Tisztelettel:
XY
LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉG
1055 Budapest, Markó u. 16.
1372 Budapest, Pf. 438.
T: 354-5500
E-mail: info@mku.hu
(Olvasónktól)