A demokrácia védelmében a 2/3-os nemzeti kormány, utasítva a magyar gondolatrendőrséget, az alábbi törvényrendeletet teszi közzé, amely a kihirdetés napján lép életbe:
Nagy nyilvánosság előtt egy bizonyos népcsoport ellen uszítás, hangulatkeltés, antiszemitizmus, fasiszta nézetek nyilvános terjesztése, népcsoport érzékenységének megsértése miatt 10 évtől életfogytiglan terjedő börtönbüntetéssel sújtható az a személy, aki az „Adj gázt!” felhívást kimondja. Helyette a „hajtóműbe való emelt mennyiségű üzemanyag befecskendezése” szókapcsolat alkalmazandó!
Ezzel egy időben betiltásra kerül a „gáztározó”, a „gázfűtés”, a „gázos”, a „gázóra-leolvasó” és a „gáz-” előtag bármiféle összetett szóban való szerepeltetése, kifejezések használata.
Elrendeljük, hogy a
- „gáztározó” helyett a „légnemű fűtőanyag tárolására alkalmas eszköz”;
- „gázfűtés” helyett a „földből kinyert, szénhidrogéneket tartalmazó, csővezetéken szállítható fűtőanyagok elégetésére szolgáló berendezés”;
- „gázos!” helyett a „helytelen, nagyon rossz”;
- „gázóra-leolvasó” helyett a „nem szilárd, nem folyékony és nem plazma halmazállapotú energiahordozó anyag átáramlásának mennyiségét mérő műszer leolvasását végző személy”;
- „gáz-” szóösszetételekben szereplő előtag helyett pedig a mai naptól állampolgáraink a „hümm” vagy „izé” szavakat kötelesek mondani. (pl. „hümm-szivárgás”; „izé-tartály” stb.)
A „kamra”, az „éget”, az „eléget”, a „füst”, a „vasúti kocsi”, az „orrnehéz” és „kilincs” szavak engedélyezhető használatával kapcsolatban jelenleg folynak egyeztetések az érintett népcsoport képviselőivel, parancsukat később törvényesítjük.
Bizonyos szervezetek parancsára a magyar nemzeti kormány fontolóra veszi a 3 csapás törvény alapján a visszaesők házainak buldózerrel való elbontását, a fertőzött területek köré demokratikusan elkülönítő védőfal megépítését, elrendelheti a papírgalacsinnal, paradicsommal vagy tojással is dobáló súlyos visszaesők Esel, Ramon, HaSharon, Ofer vagy Meggido börtönökben kényszer-átnevelését, hogy beilleszkedhessenek az Új „Magyar” (Tár)sha(da)lomba.
Végső esetben a fertőzött területek foszforbombázására is sor kerülhet, mert az ordas eszmék terjesztését minden eszközzel meg kívánjuk akadályozni!
A Helytartótanács Nemzeti Kormánya
O.V.
(Olvasónktól)