A Fidesz egyik propagandalapja terjedelmes interjút közölt ma Németh Sándorral, aki természetesen elmondta, hogy Orbán Viktor a legeslegalkalmasabb az ország vezetésére. A Magyar Idők azonban egy szót sem ejtett arról, hogy mire és mennyire alkalmas maga Németh Sándor. Alkalmas-e arra, hogy irányt mutasson az olvasóiknak, vagy egyáltalán bárkinek arra vonatkozóan, hogy milyen politikai döntéseket hozzanak.
Korábban több leleplező videót is közöltünk már e beteg zsidóimádó szekta világáról (és bármennyire próbálták töröltetni mindenhonnan, az alábbi kapcsolódókban továbbra is elérhetők), most egy kedves olvasónk felhívta a figyelmünket két újabb "csodára".
Az alább látható összeállítás a Fidesz "egyházának" vezetőjéhez hasonló szélhámosok ócska trükkjeiről szól. És persze feltűnik benne Orbán "vezető lelkésze" is, 43:38-tól a már ismert jelenetekkel (közben zeng az Izrael-dicsőítés), 44:40-től azonban igazi szenzáció látható. A szektavezér ugyanis lábhosszabbításhoz és hallásvisszaadáshoz asszisztál a Hit Gyülekezete budapesti központjában, miközben a leendő Fidesz-szavazók őrjöngnek a háttérben.
És itt már fölösleges minden további kommentár, ezt egyszerűen látni kell. Ez az ember lett mértékadó vallási vezető a Fidesznél, és ezt az elmebeteg csoportosulást emelték a történelmi egyházakkal azonos szintre...
Frissítés: kínos volt az ügy, töröltették a videót
Két éven át senkit sem zavart a YouTube-on, aztán közzétette a Kuruc.info, a maffiavezér pedig máris elérte a törlését. Nos, akkor lehet ostromolni az oroszokat is, íme a vonatkozó rész VK-n:
(Ha az eredeti föltöltő felrakja máshova a teljes filmet, szívesen beágyazzuk újra, nem a kattintásbegyűjtés a célunk, hanem a felvilágosítás.)
Kapcsolódó: