Kedves Valentin!
Talán csodálkozol, hogy megszólítunk, s azon még inkább, hogy aggodalommal eltöltve jószándékú figyelmeztetésben részesítünk. Hidd el, ezen levelünkkel valóban a javadat akarjuk, nem mintha különösebben kedvelnénk, csak meg szeretnénk kímélni a magyar társadalmat attól, hogy egy újabb Gyurcsány nevű súlyos elmebeteg szabaduljon rá pár év múlva, akinek a maradék esze azért ment el, mert apja alaposan helybenhagyta párszor, miután felöntött a garatra.
Mert hidd el nekünk, nem lévén túlságosan jó mentális örökséggel megáldva, zakkant apád szellemi szintjére juttathat néhány pofon - éppen őtőle -, amennyiben elköveted a közeljövőben azt a baklövést, mellyel hamarosan próbára tesz a sors.
Egészen egyszerűen arról van szó, hogy ha a gólyabálon egy légtérbe kerülsz egy Ráhel nevű lánnyal, ahelyett, hogy mindent megtennél az elcsábításáért, menekülj, hogy még a közelében se légy. Tudjuk, hogy otthon azt tanították, hasonló nevű ifjú hölgyekre vadássz, hiszen drága édesanyád és rokonai volnának a legboldogabbak, ha Mózes ereidben csörgedező vérét még tisztábbá nemesítenéd, nemkülönben még biztosabbá tenné ez társadalmi előrehaladásodat befogadó kis hazánkban - mégis, ettől az egytől óvakodj.
Két okból is. Az egyik: a név megtévesztő, a némber ugyanis nem tartozik a kiválasztottak közé. Apja csupán Sorosnak hálából az egyetemi évekért és e mesés faj iránti csodálatból nevezte el így leánygyermekét. Értékes magodat hát, melyben a purim véghezvivőinek ereje lakozik, tisztátalan asszonyállatra nem pazarolhatod.
A másik, legalább ilyen nyomós ok, kedves Valentin, az, hogy az a Ráhel Orbán Viktor lánya. A ti apáitok pedig most a nagy demokráciának éppen azt a fejezetét játsszák, amikor ők a kibékíthetetlen szembenálló felek, s a népnek közülük kell választani, így egyszer egyikük, másszor másikuk szolgálja ki anyád rokonságának ezt az országot felvigyázó részét - persze csak ha mindkettő akarja a váltást, lásd, Viktor bácsi legutóbb kicsit előzékenykedett apuval - ilyen régivágású fiú ő.
Viszont a mamától tanult ószövetségi gyűlöletet se ültesd el a szívedben iránta, az említett játéknak ugyanis van olyan része is, mikor a két fél taktikát vált, betemeti az árkokat, egymás nyakába borul, felszámolja a megosztott társadalmat - mert így akarja az istenadta nép, ugyebár.



Hívják ezt nagykoalíciónak vagy egyébnek, de nem terhelnénk ezzel, ismerve képességeid határát. Mindössze annyit kell most tudnod, hogy ti lehettek egyszer a nagy "magyar" társadalmi megbékülés, kiegyezés (ld. történelemkönyv) fiatal, a világról és a politika gonoszságáról mit sem tudó angyali jelképei, s apáitok a ti ártatlan szerelmeteket elnézve eszmélnek rá, mily kártékony az önös politikai szembenállás, és borulnak egymás nyakába.



Nem könnyű, tudjuk, de próbálj meg egyelőre semmit sem tenni, bármennyi Unikum csúszik is le a torkodon azon a gólyabálon. Egy apró trükk: gondolj arra, hogy a Ráhel név hangzása olyan, mintha a hányás rokonértelmű, hangutánzó szava lenne. De ha gyakran ismételgeted, érzelemmel feltöltve, még kellemessé is válhat - idővel, ha majd így hozza a szükség.


Majd szól apu. Közben rajtad a fél szeme.

Addig is keress pl. Sára nevű leányzókat. Vigyázz, az ő családnevüket is kérdezd meg, Orbánéknál ilyen is van...
Jó mulatást, ne fogd vissza magad, lásd Horn bácsit is mennyire szerette mindenki, pedig szinte leesett a színpadról a születésnapján.
Féltő gondoskodással:
családotok kedvenc hírportáljának szerkesztősége

A hír: 
Már a gólyatáborban összefuthat Orbán Ráhel és Gyurcsány Bálint. Mindketten a Közgázon kezdik meg egyetemi tanulmányaikat szeptemberben - írta a Bors.

A jelenlegi miniszterelnök és a korábbi miniszterelnök gyereke évfolyamtársak lesznek a Corvinus Egyetem Közgazdasági Karán.
Orbán Ráhel még tavaly nyert felvételt a közgázra, de akkor nem kezdte meg tanulmányai, hanem egy évre Franciaországba ment bébiszitterkedni, hogy tanulja a nyelvet. A nyarat már itthon és Horvátországban töltötte, és szeptemberben már megkezdi tanulmányait - erősítette meg a családi hírt a Borsnak Lévai Anikó. A németül, angolul és olaszul is beszélő Orbán-lány turizmussal foglalkozik majd.
Gyurcsány Ferenc a blogjában számolt be arról, hogy fia is a Corvinus hallgatója lesz. Gyurcsány Bálint szeptemberben a pénzügyi és számviteli szakot kezdi meg. 
(Kuruc.info - Bors - Index)