Just do it avagy
mi már csak egy kávét kérünk
A képen látható cigány nem lőtte le magát, de higgyék el, nem mi beszéltük le erről... Hosszú idő telt el előző összeállításunk óta, amelyet eddig közel kilencvenezerszer olvastak. Ha Ön lemaradt volna arról, nézze meg, érdemes. Most pedig haladunk tovább és megszemlézzük a kátrányos helyzetűek színe-javát.
Strici Tóth Norbertet, közismertebb nevén csokit már néhányan ismerhetik, mutattuk korábban. Részlet az adatlapjáról:
Munkahely: elzavartak
Előző munkahelyek: onnan is kirugtak (Bizonyára rászístá a munkáltató. Hó van ilyenkor az ombucmanus? - a szerk.)

Munkahely weboldala: http://www.nem meny dolgozni soha.hu.com

Egyetem/főiskola: debrecen fö iskola réz és kábel égetö szak
(Így kellene kirekesztett roma barátainkat felzárkóztatni! Hangsúlyozni kell az oktatás fontosságát, hogy szakszerűen végezhessék munkájukat - a szerk.)

Eredeti képaláírás: 120% alkohol


"Csoki és barátai" - nem lehetett könnyű ennyi értelmes arcot összegereblyézni

Ahogy sok más rassztársa, úgy Don Lakatos Mihály is olasz maffiózónak képzeli magát. Az olasz beütés hangoztatása súlyos identitászavarra enged következtetni, bele kéne törődniük, hogy ők mégiscsak Indiából elzavart szökevények. A cigányoknak legfeljebb annyi közük van az olaszokhoz, hogy utóbbiak is utálják őket.


A putri mellé jár az Audi

Don Lakatos tezsvíre - már ilyen fiatalon Duna-érett példány
Lákátos Vanda az iskoláról csak annyit mond: "5 OSZTÁLY OSZT CSŐŐŐŐŐ :)" Ha eljut odáig, minden elismerésünk. De tényleg.

Kevés emberről lehet elmondani, hogy sugárzik róla az értelem, de úgy véljük, hogy az apja ezen ritka kivételek közé tartozik

Két ronda cigány - igényel ez bővebb kommentárt?

Vanda apja "rajoskodik". Mi mást csinálhatna? - Nézzük jól meg a képet, csak nem szamurájkardok vannak a háttérben?

Mérges a réti néger
Kovács Dávid "akileusz" című képe alatt (vélhetően Achilleus akart lenni) komoly intellektuális párbeszéd alakult ki. A mi kis díszbuckalakónk nem hagyhatta szó nélkül azt, hogy több lány szerint csak kihasználta őket, így reagált:
"faszopo gecis kurvák kuss!ti csak csicskák vagytokannak születetek! aláb rendelt élölény gecik! barbi nem tom mit ártotam neked semmit azért mertrt amikor neked volt pasid akartam veled járni és amikor nekem volt csajom te akartálááááááááááá! (...) azért mert nem birtam ki nem tom, medig jártunk és fére kurtam ez van nem fogok ara várni fél évet hogy te oda ad a szüzeséged én meg adig rejszolok nah szép !!!!!!!! nah és most már mindegyik felejcsen kurvára elgem van valamelyikötökel talizok utcán jol telibe köpöm a pofályát ! kurvák faszopo gecik! nah és ivvet szeretlek még minddig ne haragudj és télleg nem csaltalak meg és tom hogy te is szerewtsz mert igy van te is tod !!!!!!!! de ha ilyeneket irsz akaor inkáb hagyál a gecibe lécivel ! ha akarsz vaéalamit irj 1 levelet de nem baztas enyi! game over!"
Egy másik hím virtuális vállveregetésben részesítette őt:
"mivan more!!!
ezt hagyod hogy igy beszéljenek rolad.
mien cigány vagy te mindgyár ki tagadlak
dikta muro káresz az öszes szájába sok magyar paraszt!!! hagyd rájuk!!! na tsá ne hagyd magad"
Pinyó papa igazi nehézfiú, ezt néhány képpel igyekszik bebizonyítani.

Pinyó papa menő

Pinyó papa NEM menő. Kétszáz forintosok? Röhej...

Hasonlítsuk össze Pinyó papa fenti képével. Ez már menő.
Ez a kép egyébként a romák hátrányos helyzetéről tanúskodik
Az alábbi kép szemlélteti: így kell kinéznie egy XXI. századi magamról rovatnak.

A lényeg tömören, velősen
"Vőrős" Richárdról annyit tudunk, hogy szeret boxolni és szereti a csajokat. Gengszterképzőbe is jár, hova máshova. Igazi zsírdisznó.

Micsoda??? Ricsi, te lenyúltad apád láncát? Tedd vissza gyorsan, mert ha megtudja, hogy ezzel fotózkodsz, szamurájkarddal fog kettéhasítani!

Még hogy a magyarok különböztetik meg a cigányokat...
Alex a mai összeállítás talán legmenőbb réti niggere.

Felszedett pár kilót

Alex, az alfa hím

A fater feszít
Sokszor azt hinnénk, hogy mindez csak vicc, de nem. Tucat, vagy százszámra találhatóak efféle képek:

Nem lehet elég korán kezdeni... A kép a napiszar.com nevű oldalról való
Budai Péter ezt írja a magamról rovatban: "Romák a rajok!!!Egy Dögevő cigány vagyok!!! :-)" Egészségére.
"Általános iskola: 2-ből kirugtak:)a 3.-Hegedűs Géza Ált.Isk
Ezt csinálom, mikor dolgozom: Tetőfedő,báldogos!!!"(sic!)

Biztos azért örülnek, mert nemsokára kezdődik a Maunika-sau

"Dögevő cigány vagyok" - egy percig sem vontuk kétségbe
Erről a purdé cigányról azt kell tudni, hogy valamennyivel nemesebb ez a faj, mint a többi. Kotoréképítő cigánynak is hívjuk, mivel a kancigány egy meglehetősen büdös és undorító kotorékot épít, amit mi putrinak nevezünk. A putri általában papírdobozokból és egyéb környezetszennyező anyagokból épül, ami ideális egy alom felnövéséhez. A putrit általában pont rossz helyre építi a gondos hím, ezért ne habozzunk átmenni rajta egy Volvo homlokrakodóval. A kancigány területe védelmének érdekében bármire képes, ezért csak a következő eszközökkel menjünk felségterületére: 1 db 30cm-nél hosszabb bozótvágó kés, 1db rakétavető + 5db páncéltörő rakéta, 15 db kézigránát, 2 db csőbomba, 4 db atomtöltet, 44-es Magnum + 500 töltény. Ezzel az alapfelszereltséggel talán megússzuk a dolgot. Vigyázat! A nőstény sokkal veszélyesebb, mint a hím. A purdé cigány második neve: barna özvegy => párzás után kinyírja a hímet (ami nem baj), tehát legyünk nagyon óvatosak!
Jauzsi nem bízza a véletlenre. "Há dik mán, én csak megvídem magamat a gádzsó magyargárdistásuktul!"

A pincében két "gárdistást" hízlal, nemsokára levágja őket

Ők ketten megvédik a cigányságot a gárdistaterrortól!

Vizespóló-versenyen komoly eredményt érhetne el...
Itt most abbahagyjuk, hogy maradjon legközelebbre is. Ha szép példánnyal találkoznak böngészés közben, küldjék el a iwiwes, myvipes linket az iwiwrovat(kukac)kuruc.info címre. Pár mondatban írják meg, hogy melyik kép érdemel figyelmet, kommentálhatják is, a legjobbakat lehozzuk.(Myvipes link úgy másolható ki, ha az egeret a név felé visszük - jobb klikk, majd a megnyitás új ablakban vagy tulajdonságok gombra kattintunk...) A design megalkotása sok időnket elvette, ezért csúszott a második összeállítás, de igyekszünk gyakrabban megmutatni ezen homo erectusokat.  Mivel nincs időnk, energiánk a temérdek beérkezett levélre válaszolni, épp elég mindet elolvasni ebben a témában, ezért itt köszönjük meg olvasóink segítségét.  Az alábbi képet minden kedves rajongónknak küldjük, és most könnyes szemmel intünk búcsút...

Szépnek születni kell
Magyari Gábor - Kuruc.info
Kapcsolódó cikkek: