2009. október 18-án került fel hírportálunkra a megrázó hír: Vágó István Párbaj nevű műsora teljes csődöt mondott, így a TV2 nem készít újabb részeket az alacsony nézettség miatt. Bár állítólag más műsorban számítanak majd rá, jelenleg a helyzet bizonytalan.
A Kuruc.info mindvégig kiemelt figyelemben részesítette az SZDSZ-es mivoltát bátran felvállaló, Magyar Gárda ellen tüntető, "másként gondolkodó" Vágó Istvánt, és továbbra is szívünkön viseljük sorsát. Nem hagyhatjuk, hogy munka nélkül maradjon a "kvízmester", ezért arra kérjük olvasóinkat, hogy küldjenek el egy képet (pl.: Photoshop segítségével készített, amin Vágó arcképe is látható), hogy milyen, a társadalom számára hasznos munkát tudnának adni Vágó Istvánnak! Hogy megtanulja, mi az a kemény munka... Kukás? Csatornatisztító? Biztonságiőr, netán cukrosbácsi? Ennek csak az Ön képzelőereje szabhat határt!
A képeket a palyazat(kukac)kuruc.info címre küldjék, NE a szerk-es címünkre! A legjobbakat néhány nap múlva lehozzuk egy csokorba gyűjtve, alább egy korábbi cikkünk kedvcsinálónak.
Várjuk az alkotásokat, sok sikert a készítőknek!
Magyari - Kuruc.info
Korábban írtuk: Nemrég megírtuk, hogy Vágó István hatalmasat bukott új műsorával, így vélhetően hamarosan leszedik a képernyőről. Mivel az RTL Klubbal pedig összeveszett, így könnyen lehet, hogy derékba tört a zsidó tévés karrierje.
A Kuruc.info azonban új munkát ajánl Vágó figyelmébe. Lehetne az alábbi gyorsétterem reklámarca.Ne lepődjünk meg tehát, ha egyszer a pult mögül egy hófehér szakállú, meggyötört arcú figura kérdezi majd ismerős hangon: itt fogyasztod vagy elviszed?

Olvasónktól
Magyari - Kuruc.info