Sokan nem értették, hogy lehetnek annyira elvakult emberek, akik szerint Gyurcsány őszödi beszéde szenvedélyes igazságbeszéd volt? Miért nem vették észre, hogy átverték őket? A Fidesz sem szűkölködik hasonlóan elvakult emberekben.
A Kuruc.infónak írt egy levelet egy Fidesz-szavazó Lázárral kapcsolatban, mi válaszunkban egyebek mellett elküldtük az alábbi videót, kíváncsian várva, mikor nyílnak ki a csipái:
Most kapaszkodjanak meg, Péter nevű fideszes olvasónk így értelmezte a videót:
"Egyébként relatív, hogy kinek mi a "luxusautó", egy Ferrari biztosan, míg egy Audi nem biztosan mindenkinek az, tehát nem hazudott. És nem gúnyolódik, hanem éppen azt mondjha, hogy attól még, hogy a jobbikos képviselőnek van pénze még megérthetné, akinek nincs!"
Utóbbit nem is szükséges kommentálni annak, aki látta a videót... Valahogy így csináltak a szoci nyugdíjasok szenvedélyes igazságbeszédet Gyurcsány ősződi hangfelvételéből...
Ami a luxusautót illeti, "relatív, Lázár nem luxusautót használt, tehát nem hazudott"... Nos, nézzük csak meg az Autómenedzser cikkét az Audi S8-ról. A cikk címe is árulkodó: "Audi S8: mellette a miniszterelnöki A8-as fapados cégautó". Cikk írója így folytatja: a légrugózástól az állítható futóműig, az adaptív távolságtartó tempomattól a szellőztethető és masszírozó bőrülésekig, a közel kétmillió forintos Bang&Olufsen hifitől a kanyarkövető bixenon fényszórókig minden létező extrával felszerelték a nagyon drága és nagyon erős Audit. Alapára 29,5 millió forint, a tesztelt autó 38,5 millióba kerül, erejéről sokat elárul, hogy 5,1 másodperc alatt van százon. A kételkedőknek mondom: 5,2 literes 450 lovas Lamborghiniben is alkalmazott tízhengeres motor hajtja. Van ugyan gyújtáskulcs, de egyszerűbb ujjlenyomattal indítani.
De olvasónk szerint ez nem luxus, Lázár pedig igazat mondott. Az ilyen elvakult emberek legalább akkora veszélyt jelentenek a választásokon, mint az alábbiak:
Hozzá kell tenni, hogy a havi 900 ezerért közpénzből bérelt, lézerblokkolóval felszerelet Audi S8-at Lázár a felháborodás hatására leadta: most csak egy 17 milliós Audi A6-al furikáz. De ennek az áráról is hazudott, bővebben alább.
Kuruc.info