Minden idők talán legszánalmasabb országgyűlési beszédeit produkálja Puskás Tivadar, szerencsétlennek azonban nem nevezhetjük őt, sőt inkább Superman-díj járna neki: a KDNP-s nagypapa ugyanis képviselősége mellett Szombathely polgármestere is, és főiskolai docensként is dolgozik (pontosabban e posztért is főállású fizetést kap). Így nem csoda, hogy 15 ingatlana van, és 9 millió forintja bankban.
Puskás Tivadar 2006 óta honatya, többször volt frakcióvezető-helyettes is, ami különösen szégyen a KDNP-re nézve. Ez a teljesítmény elég hozzá Semjén "pártjában"? Az alábbi videók alapján a magyar Országgyűlés szégyene ez. Puskás amúgy mindig is az Egészségügyi Bizottság tagja volt, így beláthatná maga is, hogy leépült már. Ezzel szemben önéletrajzában inkább azzal az abszurdummal kérkedik: „2005-ben Vas megyében az 'Év embere' elismerésben részesítettek.”
Az alább látható felszólalásokon, úgy tűnhet, Puskás mattrészeg, azonban nem erről van szó. Az első összeállításban bár egy éjjeli vita látható, így a fáradtság jelei is kiütközhettek, de a második videóban napközben szólal fel. Mindkét esetben a nemdohányzók védelméről szóló törvénymódosítás volt napirenden. A röhögő jobbikosok gúnyból tapsoltak, a KDNP-sek helyén (főként lejjebb) csak párnákat láthatunk.

Csodálja meg a KDNP Ciceróját! 6:35-től több rövidebb felszólalása kövtekezik, az a csúcs.

Frissítés: Újratöltve
(Kuruc.info)