Frissítés: a tervezett program - a szervezők levele:
Gyülekezés május 31-én, szombaton a Hősök tere melletti parkolóban, az Ajtósi Dürer sornál. Indulás a parkolóból 9:00-kor. Zászlót, transzparenst hozni szabad.
Kérünk mindenkit, hogy lehetőleg megfelelő műszaki állapotban lévő gépjárművel induljon csak útnak, elkerülendő a műszaki hibákból adódó kényszermegállásokat, időveszteségeket.
Indulás előtt lehetőleg mindenki gondoskodjon megfelelő mennyiségű üzemanyag vételezéséről.
Ellenőrizze a szükséges okmányok és a KRESZ-ben előírt tartozékok meglétét!
Aki teheti, egy kanna vizet és egy kanna üzemanyagot is hozzon magával, ne bízzunk semmit a véletlenre.
Mivel több száz kilométeres távolságról van szó, ezért mindenképpen legyen az autókban enni- és innivaló, hogy a két pihenőpont közötti távon se legyenek problémák.
A túra folyamán a KRESZ szabályait maradéktalanul betartva fogunk közlekedni, előre kérünk mindenkit, tanúsítson kellő türelmet és empátiát az út során a közlekedés többi résztvevőjével szemben. Mivel szombat, hétvége, bizonyos szakaszokon erősebb forgalomra lehet számítani, ezt is szem előtt kell tartani mindenkinek! Az autókban lehetőség szerint legalább két ember legyen, akinek van jogosítványa, hogy ne egy személynek kelljen lenyomnia az egész távot.
Az újabb plakát ide kattintva tekinthető meg.
A korábbi felhívás:
Adjon az Isten, kurucok!
Május utolsó szombatjára és egyben utolsó napjára egy autós országjáró, országos tiltakozást próbálunk szervezni néhányan. A Facebookon elkezdtük a szervezést, már felkerült a két útvonal által érintett települések listája.
Az oldal nyitott, bárki írhat rá, hozzászólhat.
E-mail címet is kreáltunk, ahol lehet jelentkezni:
elegedetlen2014@citromail.hu
Frissítés: honlap és plakát: