Az alábbi levelet kaptuk:
Kedves Kuruc.info Szerkesztőség!
Szeretném felhívni a figyelmüket a honlalpjukon megjelent programajánlóval kapcsolatban. A rendezvény neve helyesen nem Szakkollégiumok Éjszakája, hanem Szakkollégium Éjszakája. Továbbá Geszti Péter viszont betegség miatt nem tud részt venni a rendezvényen. A beszélgetésen Patrovits Tamás, Pelle János és a közönség részvételével fogunk beszélgetni nemzeti jelképeink felhasználásáról. Természetesen ezen a beszélgetésen és a többin is szívesen látjuk a kuruc.info olvasóit.
Üdvözlettel:
Petényi Mirkó
elnök
ELTE Társadalomtudományi Szakkollégium
Korábban írtuk: Egy most csütörtöki (nov.19.) ingyenes, nyilvános programra hívnám fel a figyelmeteket. Az ELTE Lágymányosi Campus-ának (Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A) alagsorában rendezik meg a Szakkollégiumok Éjszakája című rendezvényt.
Az est programját itt találjátok:
A vadliberális szellemi műhelyben 18:00 órától a határon túli magyarság leköpése, 20:00 órától pedig nemzeti jelképeink gyalázása van programon. 22:00 órától a cigányság elnyomatása felett szörnyülködünk. A hangulatot olyan SZDSZ-es madarak biztosítják, mint Geszti Petike, aki 20:00 órától nemzeti jelképeinkről okosítja ki a hallgatóságot a „Hungarikum” című rajzfilmsorozat segítségével.
Nosza, nagyszerű lehetőség Petikének személyesen megköszönni a 2004. december 5-ei NEM kampányt, az @rcos magyargyalázást, a Raiffeisen Vágtát, és a sokéves szadeszos szekértolást!
Találkozzunk a helyszínen!
(Olvasónktól)