Az emlékezetes 2007-es esernyőtánc
A magyar szabadelvűek régi hagyománya, hogy március 15-én a Petőfi-szobornál ünnepelnek. Ott voltunk az elmúlt években is, amikor felheccelt szélsőségesek próbálták belefojtani a szót a szónokba. Elmegyünk most is, amikor Demszky Gábor főpolgármesterként utolsó ünnepi beszédét tartja. Március 15-e alkalmából mindig volt elég ok szót emelni a magunk és a mások szabadsága érdekében, s jelesül a sajtó- és szólásszabadság érdekében. Így van ez most is - írja néhány szégyentelen zsidó az SZDSZ honlapján.
Bizony, a szemkilövető cionista diktatúra haszonélvezőinek van pofájuk szabadságról beszélni, valamint sajtó- és véleményszabadságot emlegetni néhány nappal a zsidó gondolatrendőrség felállítását kimondó törvény elfogadása után.
De fölösleges felháborodni a cionista pofátlanság láttán; már megszokhattuk. Viszont ha véleményszabadság van (ahogy ők mondják), akkor a nagy liberális keretben egészen biztosan elfér a hazájukat szerető magyar emberek véleménye is, akik - úgy véljük - nem feltétlenül értenek egyet a Gyurcsány-Bajnai-Demszky trió ország- és városvezetési elveivel.
A Kuruc.info javaslata: tegyük emlékezetessé a nagy és kis zsidópárt utolsó március 15-gyalázását! Szembesítsük bűneikkel az ország tönkretevőit! A Jobbik rendezvénye előtt még éppen belefér egy-egy látogatás a szocionista bagázs gyülekezési helyein, kinek melyik tetszik.
Programajánlónk:
MSZP:
2010. március 15., 12:30
Leírás: 2010. március 15-én 12 óra 30 perckor a Magyar Szocialista Párt a Pilvax közbe várja a demokratikus oldal valamennyi szimpatizánsát, akik egy békés, erőszakmentes országban szeretnének élni. A nagygyűlésen beszédet mond Mesterházy Attila, a demokratikus oldal miniszterelnök-jelöltje. A rendezvény helyszíne (Pilvax köz - Városház utca sarok) megközelíthető az Astoria és a Ferenciek tere metróállomások felől a Semmelweis utcán, a Deák tér irányából a Szervita tér és a Gerlóczy utca felől. A nagygyűlés 14 óráig véget ér.

SZDSZ:


2010. március 15, 13:00

Helyszín : Budapest, V.ker., Petőfi tér, a Petőfi-szobor előtt
Egy kis emlékeztető: