Olvasónk írja:
Sziasztok, Kurucok!
Egyik családtagom egy Pest megyei általános iskolában dolgozik, és ő mesélte, hogy pár hónapja kaptak egy furcsa kiadványt, amelynek címe Eszter Izraelben. Ez egy füzetke, ami Izrael és a zsidók bemutatására szolgál rajzos formában, gyerekeknek.
Azzal jött a kiadvány, hogy az megrendelhető a gyerekek számára. Ők természetesen nem rendeltek belőle, lévén katolikus iskola. Aztán ma reggel vettem észre, hogy a nagyobbik fiam, aki egy másik, önkormányzati iskolában felső tagozatos, hozott haza egy ilyen propagandafüzetet. Kérdésemre elmondta, hogy rajzórán osztották ki nekik.
A benne lévő információk közül már párat ismert, mert nemrégiben volt az iskolában Anne Frankról egy előadás, és ott már volt szó egy-két dologról. Fel vagyok háborodva, mert sem Trianon-előadás nem volt az iskolában, sem Trianon-kiadványt nem kaptak eddig, de a zsidókról már lassan mindent tudniuk kell. A kiadvány egyébként elektronikus formában is létezik (az impresszumban találtam rá): http://rachel.israel.de/ungarisch/start.html
Zoom
Részlet a "csupa igazságot" tartalmazó tanmeséből
Kérem, osszák meg ezt az információt, mert máshol is biztosan támadnak ezzel a propagandafirkálmánnyal, hiszen gyaníthatóan az ország összes iskolájába küldtek ilyet, biztosan sok helyen meg is rendelik és kiosztják a gyerekeknek a szülők háta mögött, az ő beleegyezésük nélkül. Ezért lenne fontos, hogy a szülők tudomást szerezzenek az agymosás eme formájáról, hogy aztán a csemete fejében rendet tudjanak tenni otthon, a kiadvány tartalmának megfelelő módon történő kiegészítésével - én is így tettem!
K. J.
Másik olvasónk levele:
Adjon az Isten!
Tegnap éppen egy barátommal tartottunk hazafelé az iskolából, amikor az alább látható szórólap akadt a kezünkbe. Már múlt héten is kaptam valami hasonló menórás szórólapot a Nyugatinál, de azt, a menórát megpillantva reflexszerűen széttéptem és kidobtam.
Azonban most összegyűrés után valamiért mégsem került kukába. A barátom zsebre rakta, majd a metrónál elővettük, és csak akkor jöttünk rá, hogy milyen szerencsénk is van, amiért nem dobtuk ki! Egy számunkra eddig ismeretlen tényre világított rá, és úgy gondoltam, hogy ezt veletek is meg kell hogy osszam! Mi több, szívem szerint az egész világgal megosztanám, hogy mindenki megtudja, és méltóképpen köszönetét fejezhesse ki a zsidó népnek, azért amiért megajándékozták a világot a karácsony ünnepével...
Gump

(Kuruc.info)