A "zsidó hírek egyes csatornájának" (Jewish News One) alább látható összeállítása még az Orbán-beszéd előtt készült, a riporter Evelyn Sommer, az észak-amerikai zsidók képviselőjét kérdezgeti arról, milyen beszédet kellene mondania a magyar kormányfőnek (az ugyanis már csak természetes, hogy még ezt is ők döntenék el).
A szépséges Evelyn Sommer pedig így válaszolt:

"Egy nagyon érzelmes bejelentést szeretnék hallani, mert 70 évvel ezelőtt ebből az országból 600 000 zsidót deportáltak Auschwitzba, Birkenauba, Bergen-Belsenbe. (Érdekes, ez utóbbi helyszínről még a hivatalos holotörténetírás sem tud - a szerk.) Mára már újjászületett Izrael Állam és a zsidó közösség, és én azt szeretném hallani, hogy a miniszterelnök közli a világ zsidóságával, hogy nem fogja megengedni az antiszemitizmus újjáéledését ebben az országban. Magyarországot egyszer már elpusztították (lerombolták, tönkretették, megsemmisítették - a destroy igét használja - a ford.), nem kellene erre sor kerüljön még egyszer."
"Hungary was destroyed once - it should not be destroyed again" - hangzott a kijelentés, és biztosak lehetünk abban, hogy nem a tatár pusztításra gondolt. Hanem arra az időszakra, amikor a németekkel együtt szembe mertünk szállni az országot addigra már szinte teljesen az irányítása alá vonó zsidósággal, de sajnos ők győztek - és véres bosszút álltak, elég csak a terrorbombázásokra vagy a vörös horda hazánkra szabadítására vagy a "párizsi békére" gondolni. Ennek a megismétlésével fenyeget tehát Sommer asszony, ha netán újra lenne annyi tisztán látó, bátor magyar, hogy ismét megpróbáljuk visszavenni tőlük a hazánkat.
És mit válaszol erre egy elvileg független, szuverén állam vezetője, aki szerint Isten ajándékai a hazánkat kifosztó, felvásárló, lezüllesztő, s közben folyton fenyegető, zsaroló zsidók?
"Isten hozta önöket", "örömmel köszöntöm Önöket Magyarország és a magyar emberek nevében", "magyarok, keresztények is követtek el súlyos bűnöket", "köszönjük, hogy többször kiálltak a magyarok mellett"... Ez tehát a "Nemzeti Ügyek Kormánya".
(Kuruc.info)