Eljön még a visszavágó ideje is
A számtalan rossz hír között végre egy örvendetes fejleményt is megoszthatunk olvasóinkkal: győzött az összefogás, a véleménynyilvánítási szabadság ellen irányuló zsidó akció gyakorlatilag eredménytelennek bizonyult, hiszen nem a célkeresztjükbe került magyarnak kell kifizetnie a büntetést, amit a szentséges holokausztmese megkérdőjelezése miatt róttak ki rá. (Pontosabban nem az egészet, néhány ezer forint hiányzik, de azt írta, ennyit ő is tud nélkülözni.)
Alább olvasható a köszönőlevele:
Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki segített, jövő héten kifizetem a büntetést. Mindenki, aki a Kuruc.infót követi, üzenem, hogy óvatosan bánjanak a szavakkal, mert nemcsak ez a szánalmas TEV, de a TEK is figyeli a kommentelőket, sőt azokat is, akik tetszésüket fejezik ki. Még egyszer nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítségét, hála Istennek van még magyar összetartás, van még remény.
"Testvérek, most egy útravalót adok nektek azzal, hogy abban a munkában, abban a felelősségteljes munkában, amit vállalunk, meghalni lehet, de elfáradni soha!"
Korábban írtuk: 120 ezerre büntették olvasónkat holocáfolás miatt - segítsünk neki kifizetni!
Frissítés: Sikerült felvennünk a kapcsolatot olvasónkkal. Arra kérjük portálunk többi látogatóját, segítsünk neki kifizetni, álljunk ki a magunkfajták mellett, nemcsak azért, mert két kisgyermeket nevelő, nem a legjobb anyagi helyzetben lévő emberről van szó, hanem azért is, hogy megmutassuk, őket ugyan a rendőrség, a bíróság, az Országgyűlés és a fél világ védi, de mi sem vagyunk egyedül, egymásra számíthatunk!

Mutassuk meg, hogy hiába akarják megfélemlíteni, meghurcolni és ellehetetleníteni a magyart, mi tudunk egymásnak segítő kezet nyújtani, és hiába volt az igyekezetük, összefogásunkkal semmissé tettük a pénzbüntetésüket, hiszen azt nem véleményt nyilvánító hazafinak kell kifizetnie, hanem mi iszunk meg egy sörrel vagy üdítővel kevesebbet - de cserébe tettünk valamit azért, hogy a saját hazánkban elmondhassuk még azt, hogy mit gondolunk elnyomóinkról.
Alább találhatók a pénzküldéshez szükséges adatok:
2. frissítés: több támogató jelezte, hogy nem tudott utalni a korábban megadott számaszámra. Olvasónk nem érti, mi ennek az oka, de megadott egy másikat, megjegyezve, volt, akinek sikerült az utalás a korábbi számlára:
SZÁMLAADÓ: OTP BANK NYRT. 1051 BUDAPEST, NÁDOR U. 16.
ADÓSZÁM: 10537914-4-44, ÁFA CSOPORT AZONOSÍTÓ: 17780010-5-44,
KÖZÖSSÉGI ADÓSZÁM: HU17780010.
SZÁMLATULAJDONOS: HEGYI LÁSZLÓ
EGER
KALLÓMALOM U. 24. 4/19.
3300
MAGYARORSZÁG
SZÁMLASZÁM: 11773391-04395566
IBAN: HU36 1177 3391 0439 5566 0000 0000
BIC(SWIFT)KÓD: OTPVHUHB
A korábban megadott számlaszám:
SZÁMLAADÓ: OTP BANK NYRT. 1051 BUDAPEST, NÁDOR U. 16.
ADÓSZÁM: 10537914-4-44, ÁFA CSOPORT AZONOSÍTÓ: 17780010-5-44,
KÖZÖSSÉGI ADÓSZÁM: HU17780010.
SZÁMLATULAJDONOS: HEGYI LÁSZLÓ
EGER
KALLÓMALOM U. 24. 4/19.
3300
MAGYARORSZÁG
SZÁMLASZÁM: 11771399-04395566
IBAN: HU36 1177 1399 0439 5566 0000 0000
BIC(SWIFT)KÓD: OTPVHUHB
Korábban írtuk: A zsidó gárda létrehozásával hírhedté vált, a "nemzeti" kétharmad által évi 42,5 millió forintnyi közpénzzel kitömött Tett és Védelem Alapítvány a szájzártörvény segítségével sikeresen ítéltette el egyik olvasónkat - a "független" "magyar" jogszolgáltatás nevét fényévekkel öregbítve - véleményének vállalása miatt.

Bodnár Dániel, a saját fajtársait is meglopó, portálunk Fb-oldalát letiltató narancskedvenc
Bodnár Dániel, a Fidesz házi zsidó szervezete, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) elnökségi tagja, portálunk Facebook-oldalát letiltató Chabad-szektás zsidó honlapján azzal dicsekszik, hogy ebben az évben már 27 feljelentést tettek. Az ügyek túlnyomó részében "közösség elleni izgatás", egy másik részében, szám szerint 11 ügyben pedig ún. holokauszt-tagadás miatt.
Az Alapítvány erőfeszítéseinknek (sic!) most megszületett az első kézzelfogható eredménye" - örvendeznek Bodnárék. Az első jogerős ítélet - olvasható honlapjukon -, amelyben az Egri Járásbíróság H. L. vádlottat bűnősnek (sic!) találta a nemzetiszocialista rendszer bűneinek tagadásában és ezért száz napi pénzbűntetésre (sic!) ítélte. Ez százhúszezer forintos bírságot jelent, melynek be nem fizetése esetén le kell ülni a büntetését. Az elsőfokű (a magyar helyesírás nem az erősségük, bár ez érthető - a szerk.) ítélet jogerős és végrehajtható. A zsidó gárda újabb szöget vert a véleménynyilvánítás koporsójába.
H. L. nevű olvasónknak a “Keressük a 97 éves Csatáry bácsit zaklató zsidókat – hét antimagyart már beazonosítottunk“ című cikkünk alá írt őszinte és helytálló véleménye miatt kellett bűnhődnie. Így szólt: “Ha valóban lett volna holokauszt, akkor ez a selejt fattyú horda nem tüntethetne, zaklathatna tisztességes idős magyar embereket…” Erre a mondatra ugrott a zsidó gárda monitoring csoportja, és szokásához híven érvényesítette is talmudi dühével átitatott magyargyűlölő akaratát.
Zoom
A Tett és Védelem Alapítvány álláspontja szerint precedens értékű ítélet született. Az Egri Járásbíróság ítéletének indoklása szerint H.L. ezzel a kijelentésével megkérdőjelezte a nemzetiszocialista rendszer által elkövetett népirtás és más emberiesség elleni cselekmények tényét.
Ezen ítélet megnyithatja az utat a többi, már folyamatban lévő eljárás mielőbbi lezárása előtt és egyben az Alapítvány azon célját támogatja, mellyel megtisztítja a közösségi médiát a gyűlölet és erőszak különböző, egyre sokasodó megnyilvánulási formáitól - zárja figyelmeztető sorait a zsidó gárda.
A Kuruc.info szerkesztősége kéri a metélt gárda által meghurcolt H. L. jelentkezését a szerk(csiga)kuruc.info címen, szeretnénk ugyanis gyűjtést szervezni véleményéért meghurcolt olvasónk büntetésének kifizetésére.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: