Olvasónk levele:
Tisztelt Szerkesztőség!
Egy a minap megtörtént esetet szeretnék a tudomásukra hozni.
A húgom január 31-én délelőtt egy találkozót beszélt meg az egyik unokatestvérünkkel Budapesten. A találkozóra igyekezve, ami a IX. kerületben, a Mester utcában volt megbeszélve (itt vették volna fel a húgomat az autójukba), az utcán egy cigány úriember, vagy nem is tudom, hogy nevezzem a mocsadékot, odament a húgomhoz, hátulról meglökte, és elkezdte rugdosni, ahol érte!
A testvérem, amennyire tudott, próbált védekezni a hirtelen jött támadás ellen, de nem sok esélye volt sajnos. Közben próbált segítséget kérni, de a rengeteg ember csak kikerülte őt... A rohadék pár perc után elszaladt, sajnos az unokatestvérünk a forgalom miatt csak a támadás után ért a helyszínre, így nem tudták a támadót elkapni. A húgom kórházba került, súlyos sérülésekkel. Az arckoponyacsontja tört el, a bal szeme annyira bedagadt, hogy nem lát rá... A kezei és a csípője kék-lila foltosak... a gyógyuláshoz sajnos meg kell műteni, valószínűleg több lemezt is be fognak építeni az arcába.

A támadás után
A támadót sikerült elkapni, mivel nem sokra rá még egy lányt megtámadott egy utcával arrébb, a másik hölgy könnyebb sérülésekkel megúszta a támadást. A támadót - rendőrségi infóból tudom - B. Vilmosnak hívják, 24 éves budapesti lakos. Pszichiátriai gondozott, és már volt ügye a rendőrséggel.
Az esethez hozzátartozik, hogy semmit nem vett el, csak szimplán összeverte a húgomat.

A támadás másnapján
Kérdezem én: normális dolog az, hogy ilyen embernek nem nevezhető alakok szabadlábon sétálgathatnak az utcán, és csak szórakozásból támadnak meg ártatlan járókelőket és mindezt fényes nappal?!

Műtét után
Kérem, ha valaki esetleg ilyen esettel találkozik, akkor valahogyan próbáljon meg segíteni, mert, bár a félelem nagy úr, de akkor legalább hívja rendőröket, vagy tegyen valamit, hogy ilyen ne forduljon elő másokkal!
Tisztelettel,
K. Nikoeltta
A kórházi látleletek (mielőtt Pintér sajtótájékoztatót tartana, hogy nem csak cigánybűnözés nincs, ez az eset sem történt meg):