Izraelben már tudják, sőt be is vallják azt, hogy a Jobbik kimagasló eredményt ér el az április 6-i választásokon. A nemrégiben "történelmi egyházzá" előléptetett Hit Gyülekezete úgy igyekszik bizonyítani a zsidók és Izrael iránti hűségét, hogy minden eszközzel igyekszik lejáratni a választási győzelemre készülő Jobbikot. Izraelben egy kormányzati propagandát terjesztő hírportál - "magyar" forrásokra támaszkodva számol be Németh Sándornak a neonáci, fasiszta, antiszemita és cigányellenes Jobbik ellen indított frontális küzdelméről.
A Jobbikkal (megint) foglalkozó Antiszemitizmus Elleni Küzdelem Összehangolásának Fóruma nevű izraeli kormányzati hírportálon megjelent hírnek már a címe is sokat sejtető: "Magyarországon egy antiszemita párt nagy győzelmet arathat. Keresztények kérnek segítséget" (A Jobbik választási sikerének megakadályozásához - H. J.) A hír fölvezetőjében pedig ezt olvashatjuk: "Egy sokak által antiszemitának tartott magyar politikai párt könnyen a második legnagyobb pártként végezhet az április 6-án tartandó nemzeti választásokon", állapítja meg a Magyarországon, ismert elkötelezettségű újságírók által szerkesztett angol nyelvű Politics.hu-ra támaszkodva az izraeli kormány, a Zsidó Ügynökség és más cionista világszervezetek támogatásával napvilágot látó hírportál.

Steiner Pál is szereti megfogalmazni az aggodalmait, ha véletlenül megkérdezik
Az izraeli hírportál, illetve magyarországi informátoraik rettegéséből első olvasásra kiderül: a Jobbik népszerűsége a közvélemény-kutatók ferdítése ellenére is egyre szélesebb rétegek számára válik közismert ténnyé, ezért a párt ellen vívott küzdelemben a hazai, az izraeli és a nemzetközi cionisták, s modern kori történelmünkben a velük szinte mindig szövetséges magyargyűlölő egykori kommunisták és ivadékaik elérkezettnek látták az időt arra, hogy újabb, de minden eddiginél erőteljesebb lejárató kampányt indítsanak a nemzeti ellenzéki párt ellen. (Szerintünk kicsit megkésve, de ez legyen az ő bajuk - H. J.)
Az izraeli portál azzal is riogatja olvasóit, hogy az eddig is harmadik helyen állt Jobbik Magyarországért Mozgalom tulajdonképpen már a második a népszerűségben a kormányzó Fidesz mögött, s "a kevesebb, mint három hét múlva sorra kerülő választások eredményeként a Fidesz kormánykoalíciós partnerévé válhat". Rettegését a portál a fentebb említett Politics.hu-ra alapozza, amely szerint a szavazók körében a Jobbik mára elérte a 16 százalékos népszerűséget.
S ha ez így van, akkor gyorsan tenni kell valamit a Jobbik lejáratására, gondolják Magyarországon és Izraelben. "Amíg a Jobbik magát szélsőséges módon (sic!) következetes keresztény, konzervatív és hazafias pártnak nevezi, addig magyarországi újságírók, kutatók és politikus személyiségek már régóta fasiszta, neonáci, antiszemita és cigányellenes pártként tartják számon", állapítja meg az izraeli hírportál.

Szinte meglepő, hogy most rajonganak Németh Sándorért a zsidók
Az izraeli kormánypropaganda szócsöve ezután eddig teljesen ismeretlen és meglepő információval rukkol elő: "A Jobbik az Izraelt támogató 'evangélistákat' sem szereti" (Az izraeli hírportál által 'evangélistáknak" nevezett díszes társaság nem más, mint a Hit Gyülekezete - H. J.) Az izraeli portál írója ezután megdicséri Németh Sándort, "Magyarország legnagyobb evangelista egyházának papját", amiért nemrégiben Facebook-oldalt indított a Jobbik előretörésének és választási sikerének föltartóztatására. "Kritikus nap lesz az áprilisi választások napja, miután a Jobbik a zsidókat, az Izraelt támogatókat és az 'evangelista keresztény' egyházat tartja a legnagyobb ellenségének", idézi a héber portál a hitgyüli prófétáját.
"Németh Sándor, a pap fölszólít a Jobbik-ellenes Facebook-oldaluk vízözönszerű tetszikelésére mindenkit, aki támogatja a toleranciát, a szabadságot. Főleg a keresztényeket és Izrael támogatóit kéri tetszikelésre azért, hogy megmutassák a Jobbik erőteljes ellenzését", írja az izraeli kormány és a Zsidó Ügynökség hírportálja.
Hering József - Kuruc.info
(A hitgyüli indította Jobbik-ellenes Facebook-oldalon kommentelni is lehet - a szerk.)
Kapcsolódó: