A bátor, magyar honvéd
A The Australian c. ausztrál napilap pénteki számában megjelent információk szerint a háborús bűnökkel szintén hamisan vádolt Charles Zentai az ausztrál legfelsőbb bíróságot kérte: ne adják ki a Magyarországot uralom alatt tartó cionista hatóságoknak. A testület előtt várhatóan jövő szerdán folytatódik az eljárás.

A múlt hónapban egy fellebbviteli bíróság elutasította Zentai fellebbezését, amelyet a magyar hatóságoknak való kiadatásról szóló határozat ellen nyújtott be. Akkor fia, Ernie Steiner közölte, hogy apja valószínűleg megfellebbezi az elutasító határozatot.

A most 85 éves Zentai ellen 2004 decembere óta folytat vizsgálatot a "magyar" külügyminisztérium; azzal gyanúsítják hazug módon, hogy 1944-ben katonaként harmadmagával Budapesten megkínozta és megölte a 18 éves Balázs Pétert, mert a zsidó fiatalember nem viselte a megkülönböztető sárga csillagot.

Zentainak szerdán kell megjelennie a perthi bíróságon, ahol vélhetőleg folytatódik ellene a kiadatási eljárás. Fia szerint egészségi állapota nem jó, de igyekszik eleget tenni az idézésnek.

Ismert, történészek többször bebizonyították, hogy Zuroffék már más alkalmakkor is hamisan vádoltak meg tisztességben megőszült, idős, beteg embereket.

A Wiesenthal Központ ellen soha nem indult eljárás, még az ártatlanul meghurcolt Képíró Sándor személyiségi jogainak megsértésekor sem.

(Stop-Barikád-Kuruc.info)

Kapcsolódó cikk:

A zsidó büntetlenül tiporhatja lábbal a magyar személyiségi jogait?