Újabb borzalmas bűncselekmény jutott portálunk tudomására, miközben Pintér arról hazudozik, hogy rend van, Orbán pedig halálbüntetéses blöffjével turnézik Európában, ahelyett, hogy az efféle cigányállatokat összeszednék, és napi 20 órás kényszermunkával kényszerítenék végre hasznos életre őket. Ezeknek ugyanis a kivégzés túl gyors, és - főleg - túlságosan humánus lenne.
Zoom
A legújabb szörnyűség május18-án, hétfőn történt Lenti Mumor nevű városrészében. A kormány rejtett erőforrása éjjel 1 órakor tört be az idős asszonyhoz, aki a zajra felébredt, és felkapcsolta a villanyt. Mikor felgyulladtak a fények, rémülten látta, hogy a cigány pont vele szemben áll, így örökre emlékébe vésődött az arca.
A betörő egy pillanat alatt döntött: nem akarja, hogy a szemtanú életben maradjon. Fogta az idős hölgy konyhájában aznap használt bárdot, és lesújtott, újra meg újra.
Miután úgy gondolta, sikerült megölnie a magyar asszonyt, egy párnával letakarta a szétvagdosott fejét, és otthagyta.
Zoom
Másnap délelőtt 11 óra tájban egyik rokona talált rá a nagymamára, aki a csodával határos módon még életben volt. Azonnal mentőt hívtak, és elszállították a zalaegerszegi kórházba. A sérülések súlyossága miatt tovább kellett vinni Szombathelyre, ahol még aznap megműtötték.
Zoom
Ma lesz a második műtétje, melynek során egy platinát ültetnek az arcába. Ezt, ha minden rendben megy, további műtétek követik. Szegény asszony siralmas állapotban van: a kötéstől nem látni, de az egész fejét vágások borítják (a jobb szeménél is van keresztben egy), a testén mindenhol ütés- és vágásnyomok.
Zoom
Úgy tudjuk, Hermina néni súlyos sérülései ellenére tud - és akar - vallomást tenni, így bíróság elé állhat a cigány, aki ezt tette vele. Kérdés, hány évet (vagy akár hónapot, elvégre csak csínytevés) ér az, hogy egy tisztességben megőszült, idős magyar asszonynak élete utolsó szakaszában ilyen traumát kell megélnie, műtétek sorozatának alávetnie magát, mint ahogy az is, mindezek következtében milyen hosszú lesz az a bizonyos hátralévő idő, ami neki ezen a sátán szolgái által földi pokollá változtatott itteni világon megadatik...
(Kuruc.info)
Frissítés: Háromezer forintért kellett majdnem meghalnia Hermina néninek - előzetesben a többszörös visszeső cigány
Előzetes letartóztatásba került egy 21 éves férfi, aki betört egy idős asszonyhoz Lentiben, és úgy megverte, hogy a nő életveszélyes sérülésekkel került kórházba – közölte a rendőrség pénteken.
A 21 éves kancigány keddre virradó éjjel tört be a 85 éves asszony házába. A mentők az asszonyt életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A rendőrséget az egyik rokona értesítette.
Zoom
Ez a cigány volt bátor a 85 éves asszonnyal
A Zalaegerszegi Járásbíróság pénteken előzetes letartóztatásba helyezte a támadót, aki ellen felfegyverkezve elkövetett rablás és életveszélyt okozó testi sértés miatt indítottak eljárást.
A Zalai Hírlap internetes oldalán az esetről az olvasható: a "férfi" először a ház nyári konyhájába jutott be, majd egy nyitott ablakon át bemászott a lakásba. Értékek után kutatott, és amikor az idős nő felébredt a zajra, a cigányállat egy húsvágó bárddal támadt neki, és összekaszabolta a fejét.
Háromezer forintot, tojást, sört és bort vett magához, azzal távozott. Az asszonyra másnap talált rá egy rokona, majd a rendőrök szerda este vették őrizetbe a támadót, aki vagyon elleni bűncselekmények miatt természetesen már büntetve volt, és a mostani esetet is egy próbaidős szabadságvesztés ideje alatt követte el. Akkor hát kit is sújt a három csapás?
(MTI nyomán)