Kit érdekelnek a jogai?
Jogellenes az adatvédelmi biztos szerint, ha intézkedő rendőrök felismerhető arcképmását közzéteszik. A szélsőségesen elfogult, magyarellenes ombudsmant nem zavarja, hogy a jogellenesen elhurcolt tüntetők képét mutogatja média, közben többnyire kitakarva az ávóspofákat. Péterfalvit még a tavaly októberi rendőrterror áldozatainak jogai sem érdekelték, sőt arra buzdította a kórházakat: adják ki a sebesültek adatait a megtorló gépezetnek. Minket viszont az ő jogai hagynak hidegen, ezért újból közöljük mobilszámát, amelyen a békés tüntetőket zaklató biorobotok megköszönhetik neki, hogy kiállt értük.: 36-30-445-0703 Ajándékkal is kedveskedünk a kormánytagok, parlamenti képviselők, buzeránsok, drogosok és más aberráltak jogait védő feminin Atikának. Olvasónk segítségével több mint 50, a mi zsebünkből élősködő rendőrdroid közeli képét bocsátjuk rendelkezésére. Nem kötelező törvénytelen parancsokat végrehajtani, sőt, a rendőrségi törvény alapján kötelező azt megtagadni, a másik zsarut pedig jogsértő cselekményében megakadályozni. Miután ezt tavay ősz óta nem teszitek meg, fakabátok, ne számítsatok jóindulatunkra.

A rendőrökről készült felvételek nyilvánosságra hozatalával kapcsolatban az Országos Rendőr-főkapitányság kereste meg Péterfalvi Attila adatvédelmi biztost - közölte Garamvölgyi László, az ORFK szóvivője hétfőn.

A közlemény idézi az ombudsman válaszát amely szerint: "az intézkedő rendőr nem tekinthető közszereplőnek, intézkedése pedig nem minősül közszereplésnek." "rendőr hozzájárulásának hiányában arcképe nem hozható nyilvánosságra."

Az MTI nem tud arról, hogy bármilyen a közelmúltban történt esemény kapcsán kereste volna meg az ombudsmant az ORFK.

Olvasó: Üdvözletem! 26-án kint voltam a blokádon, magammal vittem a kamerámat is. Két különösen agresszív csicskát kiemelnék: bscap 25, 55, 57-59, 61, 62( jobboldali), és 63 címû képeken, a másik a 75 76 77 54 képeken szerepel. Ezek igen aktívak voltak, továbbá a fejük is mindent elárul.

A 72-es képen lévő szállíttatta el a "lefulladt" kocsit a körülöttem állók elmondása szerint.

T.

Képeik hasznosnak bizonyulhatnak számunkra bármilyen későbbi rendőri bûncselekmény és ahhoz kapcsolódó per, kártérítési eljárás során.


Egy különösen agresszív példány















































































































Tahó 2-es



Tahó 1-es






Tahó 1-es éppen..



Erőszakoskodik



Na lám, megint






Azóta sem lett értelmesebb



Most jobboldalt



Tahó 1-es



























Ez szállítatta el a kocsikat









Itt is



És itt is



És itt is



(Kuruc.info - HVG szutykot korrigálva)