A Társaság a Szabadságjogokért drogpárti jogvédő szervezetet kérte fel a Fidesz Orbán Viktor pártelnök képviseletére abban a személyiségi jogi perben, amelyet még tavasszal indított a Fidesz-vezér ellen az igazságügyi tárca, miután Orbán azzal vádolta meg a rendőrséget, hogy tavaly október 23-án politikai nyomásra szorította a Fidesz-szimpatizánsokhoz a randalírozókat - tudta meg a cionista Hírszerző.

Gripen Viktor ellen az igazságügyi tárca indított személyiségi jogi pert idén márciusban. Orbán ugyanis több helyen azt nyilatkozta: a rendőrség október 23-án "nyilvánvaló politikai utasításra" "brutális akciókat" hajtott végre a tömeg ellen. A Fidesz elnöke bocsánatot sem akart kérni kijelentéseiért.

A drogpárti TASZ az elmúlt években, az általa követett "stratégiai pervitel" keretében számos magyarellenes zsidó védelmét látta el. Védték a jobboldaliakat megölésre buzdító Sickratmant, a Fábry Sándor által bíróság elé citált György Péter esztétát, a matulás zsidógyerekeket, de a Fővárosi Bíróság által (!) följelentett Thürmer Gyula kommunista pártelnököt is.

(Hírszerző nyomán Kuruc.info)