Persze elképzelhető, hogy a
sunyi zsidó más fotójával él vissza.
Sőt biztos, a képen egy héber
tucatszínész látható
Bemutatunk olvasóinknak egy (újabb) hazánkban élősködő tipikus zsidót. Mitől tipikus? Gyűlöli a magyarokat. A buzeranciát népszerűsíti, remélve, hogy az kipusztít majd bennünket, sőt, már kihalt fajnak nevez. Teszi mindezt Nemzeti Imánk dallamára. Aztán Zsidó "Önvédelmi" Mozgalmat alapít a normálisok és a magyarok ellen. Felsőbbrendűnek tartja magát. Judapestnek nevezi a magyarok fővárosát, így jelezve, ki tulajdonának tartja azt. Éljen Trianon! - kiált fel. Persze utálja a keresztényeket is, a pápával és rajta keresztül az egész német néppel együtt, ezért gúnyt űz belőlük. Mellesleg rabbiképzőt végzett, hogy talmudista ismereteit elmélyítse. Szintén mellesleg a Jeremiás Színjátszó és Művelődéselméleti Klub alapító tagja.
Az alábbiakban kitérünk erre picit részletesebben, legyen híres ez a magyargyűlölő taknyos zsidó, ha az akar lenni.
Elsőként íme a nevelő szándékú videoklipje.
 
 
Egy másik "alkotása" a pápáról, a kereszténységről, a németekről, és mindenről, ami nem zsidó.
 
 
A "mindenről, ami nem zsidó" az alábbi "költeményben" fejti ki a véleményét.


Bárcsak megdöglenél végre
2008.06.22. 23:07 Zeév Tóbiás • Zevi
Bárcsak megdöglenél végre
Bárcsak megdöglenél végre
Most ez hajt csak előre,
Hogy lássam az agyvelőd falra kenődve
Bárcsak szétloccsannál végre
Lezuhanva egy falról
Alattad vértócsa vihogna aszfaltról
Bárcsak elterülnél végre
A földön golyó után
Nem bámulna szemed ezentúl oly bután
Bárcsak elrohadnál végre
Te szellemi szarkupac
Bárcsak döglött testeden mászna sok kukac
Bárcsak megdöglenél végre
S elterülve sírodban
Kántálnék feletted s te sírnál kínodban

Juhász Gyula szavai szerint magyar az, akinek fáj Trianon. Alább ennek a zsidó patkánynak a véleménye nemzeti tragédiánkról.
Éljen TRIANON!
2008.06.13. 08:39 Rafáél Sámson
1920 június 4. Az igazság diadala, avagy az ezer éves rabszolgahajcsár, népelnyomó ország végnapja! Bizony ezer év hosszú idő és az elnyomott kisebbségek, etnikumok teljesen jogosan és itt megjegyezném, hogy egész szerény mértékben haraptak bele a mérgezett földbe. Szomorúnak tartom, hogy a dicsőséges ROMÁN HADSEREG nem vonult egészen a Tiszáig!
Itt jegyezném meg, hogy egyik legnagyobb szívfájdalmam a mai napig, hogy Sopront nem csatolták el! Mindig is utáltam a koszos söpredék várost! Legszívesebben az összes nácit odazárnám egy koncentrációs táborba, és lecsatolnám Magyarországról!!! Kíváncsi vagyok meddig élne ott ez az életképtelen élősködő és kártékony banda!
A dicső szlovák és horvát népnek területekre jogosan volt jussa. Azonban a fenevadnak volt ereje még egy csapásra. A második világháborúban a náci horda élén álló Szálasi Ferenc ártatlanok tízezreit lövette a Dunába. Akasztásának napján mindig gyújtok egy gyertyát és imádkozom Istenhez, hogy a pokol legmélyebb bugyrába süppedve, elképzelhetetlen kínok közepette senyvedjen ez az átkozott náci Hitler jobbján!

Végezetül nevelési tanácsait osztjuk meg olvasóinkkal. És persze a féreg néhány adatát.

Így neveld a magyarodat
2008.05.30. 17:27 Zeév Tóbiás • Zevi

Bizonyára mindannyiunknak volt már saját magyarja, és talán szerette is, most viszont arról az örömteli eseményről fogok írni, amikor megkapjuk első hőn áhított kis egyedünket. Ez a szőrös, gyakran büdös kis jószág kezdetben híján van minden emberségnek, nagyokat büfög, és kéretlenül belepofátlankodik mindenbe.
Amikor először visszük haza újdonsült magyarunkat, az első és legfontosabb dolog, hogy megmutassuk neki a helyét (ha van ebünk, és a lakásban tartjuk, tehetjük a négylábú és a magyar almát egymás mellé), majd addig ne engedjük el onnan, míg kis- és nagydolgát el nem végezte, ugyanis a méretéhez képest igen kicsi agyának köszönhetően ha elsőre nem érti meg, hogy hol végezheti el a dolgát, később sem fogjuk tudni szobatisztaságra nevelni! Különösen fontos, hogy székeléséig ne adjunk neki szilárd táplálékot, folyadék megengedett.
A táplálkozását tekintve a legtöbb magyar mindenevő, legcélszerűbb házi hulladékkal és étkezési maradékokkal etetni, ezzel ugyanis nem csak az egészségének használunk, hanem a közérzetét is jobbá tesszük.
Az első pár nap, amit a magyarunkkal töltünk tartogathat fura meglepetéseket: előszöretettel veszik el azt, ami másé, sokszor csak megcsócsálják, és ha tönkrement ott is hagyják. Ilyenkor csak koppintsunk az orrukra, és mondjuk azt, hogy "rossz magyar", így hamar megtanulja mikor tett rossz fát a tűzre.
A fiatal magyarok előszeretettel keresik egymás társaságát, de ha igazán ragaszkodóvá és engedelmessé szeretnénk nevelni, ne engedjük fajtársai közelébe, ugyanis rengeteg csalafintaságot tanulhat el tőlük (pl. cipőrágcsálás), valamint sokkal agresszívebbé válik.
Ha magyarunk ivaréretté vált, és nem a sterilizálás mellett döntöttünk, ügyelnünk kell rá, hogy a kismagyarokat, miután először hagyták el az almot, minél előbb távolítsuk el az anyjától, ugyanis bármilyen kis közösség már sokkal agresszívabbá teszi a felsőbbrendű fajokkal szemben.
Magyarunknak nagykorától sok boldog percet köszönhetünk, főleg ha engedelmesnek és szorgalmasnak neveltük! Mivel igen buta állat, nagyon fontos a következetesség!
Ha hibás egyedet kaptunk, vagy túlöregedett - nem olyan játékos, nem olyan engedelmes -, nyugodtan dobjuk ki az utcára, vagy altattassuk el, és vegyünk helyette egy újat.


Akiről szó van:
Zeév Tóbiás
Blogja: http://jeremias.blog.hu (innen származnak a fenti anyagok), egy elérhetőség: zeevtobias@msn.com

Alább a zsiwiwes adatlapja. (Eredeti méretben ITT)


Hogy mit érdemel egy ilyen undorító senkiházi, olvasóink megítélésére bízzuk. Mindenesetre jelezzék neki, ha összefutnak vele, hogy mi bizony élünk és élni akarunk - az alábbi, Budaházyékról készített "paródiája" mellé ugyanis azt írta megjegyzésként, hogy "KIHALT FAJ VAGYTOK".
És hozzá lehet tenni: életigenlésünket úgy (is) kifejezzük, hogy nem tűrjük meg magunk között az életfánkat rágcsáló férgeket, az értékrendünkből gúnyt űző bomlasztókat, az életterünket elfoglaló hernyókat és az életünkre törő vírusokat!
 


Tisztelt Kuruc. info!

Mélységesen felháborított az álcáját magáról levetett zsidó őrjöngése, nyilvános nemzetgyalázása és magyargyűlölete, amit közzétettek a kuruc.infón.
Azonban érdemes lenne egy vállalkozó kedvű jogásznak vagy magyar embernek fel is jelenteni a kis repedtfitymájút, hadd lássuk, mennyire van már zsidó kézben a magyar "igazságszolgáltatás"! Ugyanis a youtube-on látható himnuszgyalázás teljes mértékben kimeríti a Btk. 269/A. § -ban foglalt "nemzeti jelkép megsértésének vétségét":

A nemzeti jelkép megsértésének vétsége a magyar büntetőtörvénykönyv szerint büntetendő cselekmény, köznyugalom elleni bűncselekmények csoportjába tartozik. A bűncselekménnyé minősítés célja, hogy garantálják a Magyar Köztársaság jelképeinek tiszteletben tartásához fűződő társadalmi érdeket.

Btk. 269/A. § Aki nagy nyilvánosság előtt a Magyar Köztársaság himnuszát, zászlaját vagy címerét sértő vagy lealacsonyító kifejezést használ, vagy más ilyen cselekményt követ el, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

A bűncselekmény elkövetési magatartása lealacsonyító kifejezés használata vagy más ilyen cselekmény elkövetése. A lealacsonyítás csak verbálisan valósítható meg (gyalázkodó, semmibevevő szavak), a más cselekmények minden olyan magatartást felölelnek, amely a nemzeti jelkép önérzetét sértik (zászló megtaposása, felgyújtása, címer bemocskolása, himnusz kifütyülése). Az elkövetési magatartások csak akkor minősülnek a nemzeti jelkép megsértésének, ha más – súlyosabb – bűncselekményt nem valósítanak meg. A cselekménynek nagy nyilvánosság előtt kell megvalósulnia.

A beteg zsidó avval, hogy homokos fiatalok csókolózását párosította a Himnusszal, véleményem szerint (és a kommentek szerint) megsértette legszebb nemzeti jelképünket. Ez nagy nyilvánosság, az Internet nyilvánossága előtt történt meg. Tehát mindenféleképpen adva van a feljelentés jogossága.

Tisztelettel, SZS