A szocionisták csalódottak amiatt, hogy az Alkotmánybíróság nem fogadta el törvénymódosító javaslatukat a szabad magyar gondolkodással (az ő szóhasználatukkal: gyűlöletbeszéddel) kapcsolatban. Azt mondják azonban, tervüket nem adják fel, legvégső esetben pedig magát az Alkotmányt kísérlik meg megváltoztatni. Puff neki.
Bárándy Gergely országgyűlési képviselő, a módosítás fő előkészítője kijelentette: nem örülnek, hogy a határozat értelmében továbbra is büntetlenül és nyíltan lehet cigányozni, zsidózni vagy a magyar nemzetet durván szidalmazni. Meg vagyunk győződve, hogy ez utóbbi a legfontosabb a zsidó patkánynak, amikor nap mint nap azt teszi az egész csürhéjével együtt.
Suchmann Tamás, ugyancsak szocialista zsidó hangsúlyozta: a hétfői ítélet nemcsak jogi, hanem politikai és erkölcsi vonatkozású is. Ezekben a napokban emlékeznek meg ugyanis országszerte a holokauszt áldozatairól. Értik a kedves olvasók. Nem az elmúlt hónapokban, években emlékeztek meg folyamatosan az állítólagos holokauszt állítólagos áldozataira, hanem ezekben a napokban fognak. Csak most kezdik.

(MTI nyomán)