Malina Hedviget és a felvidéki magyar politikusokat gyalázó, ordenáré szavaktól hemzsegő, fenyegető hangvételű, zenekari kísérettel elhangzó szlovák gúnydalt töltöttek fel az egyik videomegosztóra "kokotina555" név mögé rejtőző magyargyűlölő tótok.
"Állítólag megtámadtak,/De ezt csak kitaláltad./Hedvig, hogy mit beszélsz, nem tudod,/A zsaruk előtt magad megvédeni nem tudod/"Senki sem fog már neked itt hinni,/Te bérence azoknak, akiket meg kell ölni" - szól a dal egy részlete. A megölésre utaló résznél szlovákiai magyar politikusok képe jelenik a klipben, amelyben végig statikus fotók követik egymást.
A klip elején az a felirat látható szlovákul és angolul, hogy "Buta pi*a". Ezt Hedvigről készült sajtófotók követik, majd a szlovák belügyminiszternek, Robert Kalináknak az a fotója, amelyen - a 2006 szeptemberében tartott sajtótájékoztatóján - Hedvig pólóját mutatja fel. A klip készítői a pólóra ráírták: "Hedvig macskákat zabál".
Ezután ismét Hedviget ábrázoló fotók következnek. Ezt hosszabb időre egy Csáky Pálról, az MKP elnökéről készült sajtófotó követi, miközben az énekelt szöveg elér ahhoz a részhez, hogy "bérence azoknak, akiket meg kell ölni". Csáky fotóját egy Duray Miklósról, a párt stratégiai alelnökéről készült felvétel váltja, majd a dunaszerdahelyi DAC futballcsapat címere jelenik meg, amely alá azt írták a szerzők: "Magyarok a Dunán túlra!"
A klip a Magyar Gárda tagjait is felvillantja, az őket ábrázoló fényképen keresztbe egy felirat látható: "Homosexual (buzi)". Amikor a gyilkolásra buzdító szövegrész refrénszerűen megismétlődik, ismét egy Csákyról készült fénykép, majd az előző MKP-elnök, Bugár Béla és újra Duray több fotója jelenik meg.
"Hamarosan magadra maradsz,/Megalázva el is mész majd magad" - hangzik el a Hedvigre utaló mondat a klip vége felé.
A felvétel augusztus 13. óta látható a portálon. A Magyar Koalíció Pártja sajtónyilatkozatban ítélte el az újabb fenyegetést és aggodalmának adott hangot az egyre veszélyesebb mértéket öltő magyarellenes közhangulat gerjesztése miatt.
(MTI nyomán)
 

A hős tótok által másnap törölt videót elérhetővé tesszük mi, maradjon meg e szép emlék...