Tisztelt Szerkesztőség!
A tegnapi napon a Ferencváros futsal csapata a listavezető Aramis gárdájával csapott össze az általános magyar teremlabdarúgó viszonyoktól élesen elütő, több száz szurkoló által teremtett fergeteges hangulatban. A mérkőzést az RTL csoporthoz tartozó Sport Klub élőben közvetítette. Nem hiszem, hogy bárki gondolt rá, hogy ennek bármilyen jelentősége lesz a későbbiekben. Pedig...
A mérkőzés kezdete utáni első percekben megkereste a fent említett tévécsatorna a futsal szakosztályunk vezetését, hogy amennyiben nem távolíttatnak el a kerítésről egy Árpád-sávos, történelmi Magyarországot ábrázoló - tehát csupán a magyarság- és nemzettudatot fenntartó és erősítő - transzparenst, amelyen semmi tiltott vagy akár csak jó erkölcsbe ütköző felirat, kép nem szerepelt, akkor megszakítják közvetítésüket. Azt a közvetítést, amiért a Ferencváros milliós tételű összeget fizetett a Sport Klubnak, így ők azt mint szerződéses ellenszolgáltatást nyújtották.
A Fradi tábora a szakosztályvezetés „korrekt” kérésére a Fradi érdekében úgy döntött, hogy hajlandó engedni egyelőre egy alkalommal, a későbbi egyeztetésig e nonszensz és magyarellenes, rasszista kérésnek, és letakarta az adott zászló kritizált részét. De a közvetítő csatorna magyargyűlölői nem elégedtek meg ennyivel, az egész zászló eltávolítását követelték, amelyen immár csupán a Ferencváros klubcímere látszódott.
S bár ez is megtörtént, az élő kapcsolatot pár perc múlva állítólagos rongálás miatt ismételten bontották, összepakoltak és elhagyták a helyszínt, jelentős kárt okozva ezzel a Ferencváros futsal szakosztályának.
A végtelenségig eltorzult, és a média által tovább torzítani kívánt magyarországi közgondolkodás, közállapotok, szellemi és minden nemzeti érzést kiölő nihiljének döbbenetes példája az eset.
Még elképesztőbb, hogy a magyarellenes uszítást helyszínen levezénylő Petróczy Dóra mellett Hesz Máté, az egykori Fradi vízilabdázó, a Gyarmati família sarja irányította a sportcsatorna akcióját, lelkét és valaha volt (?) fradizmusát eladva, aprópénzre váltva végérvényesen.
„Kokárdán tapos a rendőrcsizma,
nincs új a nap alatt régóta.
Gyűlölet éget célkeresztet
Árpád-sávos lobogónkra!
Hátrálni nincs hova, egy maradt,
egy a jelszó: ÖTVENHAT!”