Véradást szerveztek péntek délutánra a budai Frankel zsinagógához kedvenc kisebbségünk fölöttébb magyarbarát ifjúsági aktivistái - feltehetően nem magyar gyerekek számára -, akik honlapjukon, a kidma.hu-n megjegyzik, nem a pészachi pászkához gyűjtik a vért, "mert ahhoz hagyományosan Solymosi Eszter konzervvérét használják." Mindezt a keresztény kislány zsidók által meggyilkolásának évfordulóján. Egy olvasónk segítségével sikerült megtalálnunk a magyarok büntetlen lemészárlását jó viccnek találó zsidó patkányt.
Az itt látható jóképű ifjút Nagy Ákosnak hívják, és a Kidma honlapját írogatja tele - például a kapcsolódó anyagunkban olvasható elmés beszólásokkal.

Ügyes kis kipája is van neki
Nemrégiben úgy döntött, keres még néhány a magyarokat hozzá hasonlóan gyűlölő faragott hímtagú fiatalembert, több cionista mégiscsak hatékonyabban tudja alázni a lelketlen gojokat:

Szerencsére az Iwiwen is megjelentette hirdetését:

És így szépen eljutottunk az ő adatlapjához.
Ismerkedjenek hát meg Nagy Ákossal, a Solymosi-konzervvér ötletgazdájával!

Céltudatos háttérrel


Ha nem sikerült volna találkozni vele a véradás helyszínén, jelezük: telefonon is hívható, és a drótposta-címe is itt látható. Adják át a kuruc.info szakmai üdvözletét is a tehetséges, jó humorú kollégának!
Frissítés: új kedvencünk az alábbiak szerint módosította adatlapját. Úgy látszik, a zsidó pofátlanság tényleg nem ért a szóból (de akkor miből ért?). Képeit és elérhetőségeit ugyanakkor eltüntette, de szerencsére a fenti mentéseken gyönyörűszépen megtalálható minden.

Kuruc.info
Kapcsolódó: