Igazi felemás megoldást választott az elit, az iskolákban tapasztalható cigánybűnözés megfékezésére. Valamit tennie kellett, hisz ha szó nélkül megy el a jelenség mellett, akkor a Jobbikot erősíti, akaratlanul is. Ha meg komoly, hatékony intézkedésre adná a fejét, akkor a cionista megbízóik ráncolnák homlokukat. Így aztán egyszerű törvénymódosítást nyújtanak be a Parlamentnek, mely szerint 150 ezer forintra lehetne büntetni az erőszakot elkövető cigányokat. Tényleg, úgy gondolják, hogy akkor most rend lesz? Csendőrséget, mihamarabb!
Az Országgyűlés honlapján közzétett törvényjavaslat szerint a szervezeti és működési szabályzatban meghatározhatók azok a közoktatási intézmény biztonságos működését garantáló szabályok, amelyek megtartása kötelező az intézmény területén tartózkodó szülőknek, illetve a közoktatási intézménnyel kapcsolatban nem álló más személyeknek.
A szervezeti és működési szabályzat e rendelkezéseit hozzáférhetővé kell tenni oly módon, hogy bárki megismerhesse őket. A javaslat indoklása szerint az elmúlt időszakban sokszor okozott problémát, hogy a közoktatási intézményekbe belépő szülők vagy más rokonok súlyosan bántalmaztak pedagógusokat, megzavarták az intézmény működését, súlyos pszichés károkat is okozva a gyermekeknek.
A javasolt módosítás szerint az egyes szabálysértésekről szóló kormányrendelet közoktatásra vonatkozó szabálysértési tényállásai kiegészülhetnek azzal, hogy az a szülő vagy gyám, aki a közoktatási intézmény területén botrányt okoz, 150 ezer forintig terjedő pénzbírsággal lenne sújtható. A szocialisták szerint ez a törvénymódosítás alkalmas arra, hogy segítséget nyújtson az iskolai erőszak elleni fellépéshez. A javaslatnak költségvetési kihatása nincs.
(MNO nyomán)

Kedves Kurucok!

Megint csak a tisztességes dolgozókat büntetik...

A törvényjavaslat valójában nem felemás, hanem a dolgozó magyarok ellen irányul. Ugyanis a leglecsúszottabb, legállatiasabb szinten élő félemberektől a büntetéseket nem lehet behajtani. Jövedelmük nincs, a segélyekből a hatályos törvények alapján nem vonható le semmiféle követelés, míg a dolgozó ember béréből igen. Ergo ezzel semmit nem érnek el a tényleges erőszakoskodók ellen. Ha azonban esetlegesen egy magyar szülő csinál botrányt (tegyük fel, hogy vannak bunkó tanárok is, és a szülő szóban "bántalmazza" az egyik tanárt), akkor akár meg is büntethetik (főleg, ha pl. valamiért nincs jóban az igazgatóval, és direkt ki akarnak tolni vele). Ne adj' Isten ha az iskolában összeveszik egy cigány és egy magyar család, mert a dolgozó szülő megelégeli, hogy verik a gyerekét, majd a cigányok az iskola területén nekiesnek a magyarnak; később a bíróságon pedig azt állítják (tömegesen, és ugye a jog előtt az ő szavuk is megegyezik egy tisztességes ember szavával), hogy a "mádzsár kezdte"...

Hát így kell kiforgatni egy problémát, és olyan "megoldást" kínálni rá, ami látszatra jó ötlet, valójában csak mélyíti az ellentéteket és az ártatlant bünteti.


Tonuzóba