Talán néhányakat még mindig megtéveszthet az Index hovatartozását illetően, hisz' néha próbál semlegesnek tűnni, ilyen esetekben viszont rendre megmutatja valódi, szélsőliberális-zsidó arcát. Orrba-szájba nyomja ugyanis az elmúlt napokban azt, hogy fartúrónak lenni jó, menő, trendi és vicces. És tudjuk: ami folyik a médiából, abból előbb-utóbb tényleg divat lesz, csak sokat kell mondani.

Nem aberrált, hanem vicces és menő
Már anno az is elképesztő volt, amikor az Index egyik cikkében a Kendermag Egyesület elnökével egy videón magyarázta el, hogy hogyan kell otthoni kamránkat úgy átalakítani, hogy az marihuána termesztésére ideális legyen. Megmutatták, mit hol kell beszerezni, hogy célszerű ültetni, nevelni stb. Mindezt Magyarországon tették, nem Hollandiában - persze nem indult eljárás a zsid..., azaz a zsiráfok ellen.
Közeleg a buzifelvonulás, így hát nyomatni kell a propagandát. A címlapon látható egyik anyagukban például azt boncolgatta az egyik blog szerzője, hogy ő csak azért megy ki, hogy szolidaritást vállaljon a meghurcolt emberekkel, mert ez milyen fontos és jó, menjünk minél többen. "Szerintem fontos dolog, hogy Magyarországon mindenki gondolhassa és elmondhassa azt, amit gondol, békésen, másokat nem sértve. A Magyar Gárdától a Pride-ig" - zárja álszent írását, mintha felemelték volna hangjukat az ellen odaát, amikor a rendőrök szétverték a gárdisták békés ülősztrájkját, vagy épp jogellenesen, politikai megrendelésre feloszlatták volna a Magyar Gárda Egyesületet. És persze van képe a hazafias célokat szolgáló Magyar Gárdát és a közerkölcsöt sértő buzifelvonulást egy kalap alá venni. Azt a felvonulást, ahová a buzik közül is csak a legbetegebbek mennek ki. Azok, akiket még a homoszexuálisok nagy része is megvet. A söpredék, a csürhe. Akik miközben a toleranciát és békét hirdetik, megállás nélkül gyalázzák a kereszténységet és a magyarságot. Akik nem is olyan régen rózsaszín Bibliával, papi reverendában vonaglottak a körúton. Nos, igen, ők így szeretnének beilleszkedni, így szeretnék elfogadtatni magukat. A mai felvonuláson például ilyen transzparens is látható volt:

Ők persze nem provokálni, beilleszkedni szeretnének
 
A buzik pofátlansága határtalan, az alábbi videót például azoknak készítették, akik "nem szeretik a melegeket". Az üzenetük egyértelmű...
 
 
Egy másik címlapos anyag címe így fest a Zsindexen: "Meleg méltóság = MENŐ". Bede Márton, az ex-Matulás zsidó gyerek magára öltötte a megmondóember szerepét, és igyekezik divatot teremteni a ratyiságból. A cikkben próbálja lejáratni azokat, akik nem kedvelik a magamutogató hulladékokat. És azt magyarázza rendületlenül, hogy akik tangában, hatalmas műmellekkel, szőrös lábbal nyalakodnak a kamionon, azok nem a közerkölcsöt sértik, hanem pusztán viccesek, és ezen mindenkinek mosolyogni kellene. (Mintha nem tudná, hogy gyermekek esetében a szexuális beállítottság nagyrészt a látott és tapasztalt dolgok nyomán alakul ki - ez mára bizonyított tény. Tehát ha ilyet lát, könnyen megbolondulhat. Mint ahogy akit örökbefogad két buzi és két apával nő fel, abból sem lesz normális gyerek.)
Egy újabb cikkben pedig továbbra is a témát boncolgatják, más szempontból - fel is teszik a kérdést: miért van az, hogy nyugaton tapsolnak az efféle felvonulásokon, keleten meg szétverik? Ezzel már sugallják, hogy bizony ha szétverik a homárparádét vagy ha eleve betiltják, akkor balkáni szintre süllyedünk, ami tarthatatlan és gáz. Arról persze nem beszélnek, hogy zsidók által teljesen elhülyített "nyugaton" mi van. Hogy Hollandiában bejegyzett (!) pedofil párt működik. Hogy több helyütt már a pedofil büszkeség napját szeretnék megszervezni, hisz ez is csak a felhőtlen szeretetről szól.
Mert az "ártatlan, elnyomott melegek" mindig többet és többet követelnek. Ha van élettársi törvény, házasságot. Ha van kis felvonulás, nagyobbat. Ha van nagy felvonulás, akkor ezt, ami az alábbiakban látható.
Figyelmeztetjük kedves olvasóinkat: csak 18 év fölöttiek és erős idegzetűek tekintsék meg az alábbi hivatkozásokon elérhető képeket. Hányingerkeltő, de érdemes megnézni, itt is ez készül: undorító buzulás San Francisco utcáin (18++).
Ha látják, hogy bármit megtehetnek fővárosunk utcáin, akkor mi is ide fogunk jutni.
 
Magyari Gábor - Kuruc.info 
Kapcsolódó cikkek: