Hamarosan véget vetünk a "kabarénak"
Egy gyerek fejlődését két dolog tudja délelőtt tönkretenni, a kereszténység és a pornográfia – ez a szép gondolat hangzott el Para-Kovács Imrétől tegnap a Klubrádió délelőtti műsorában. A műsorvezető Bakáts Tibor volt, telefonos beszélgetőtársa pedig a két "liberális értelmiségi", a már említett Para-Kovács Imre és Vágvölgyi B. András.
Várjuk elérhetőségeiket.
A beszélgetés éppen a Szentlélekkel való személyes együttműködésről folyt sajátos stílusban. Hogy a problémát érthetően megvilágítsa, Bakáts Tibor így fogalmazott: „Feküdtél már le ellenséggel az ágyba? Na, ezt már értitek, jól van. Én is nagyon sokszor éreztem azt, hogy nem szeretem, inkább az ellenségem az, akibe behatolok.”
Bakáts egyik beszélgetőpartnere egyébként a műsorban ki is fakadt, mondván, „az ember kora reggel keresztényekre ébred”. Nem először fordult elő a Klubrádióban, hogy magyart vagy keresztényt gyaláznak jöttment galíciánerek és bérenceik.
A volt SZDSZ-elnök, Kuncze Gábor tavaly februárban fogalmazott úgy a rádió adásában, hogy – idézzük – „nagyon sok embert ismerek, akik összehasonlíthatatlanul jobban élnek, mint tíz-tizenöt évvel ezelőtt, és olyan mély letargiában vannak ettől a rettenetes országtól meg helyzettől, hogy legszívesebben az ember tényleg ciántablettát osztogatna nekik, hogy jussanak már túl a problémájukon.” A magyargyűlölő később bocsánatot kért kijelentéséért, és ezzel - úgy tűnik - le van tudva az ügy. Nos, a fent említett zsidó patkányok nem valószínű, hogy ennyivel megússzák.
(MNO nyomán)