Két részlet látható alább egy év végi Lendvai-interjúból. Az elsőből kiderül, hogy az MSZMP utódpártja, mely gondolkodás nélkül lövet ki szemeket, ha veszélyben érzi hatalmát, élén a szebb időkben cenzorként tevékenykedő Lendvai elvtársnővel, a demokrácia egyetlen védelmezője maradék hazánkban; továbbá megtudhatjuk, mit kíván Ildikó a Jobbiknak egészen pontosan 2010-re. Majd meglátjuk, mi lesz belőle.
A második részben pedig nem sül le a botox a vén szipirtyó képéről, amikor kijelenti, nincs lelkiismeret-furdalása a december 5-ei népszavazási kísérlet kisiklatása miatt, és ma is helyesnek tartja, hogy magyart a magyar ellen uszítottak a kampányban, pénzt és időt nem kímélve. Sőt, még azt sem szégyelli kijelenteni, hogy az EU-csatlakozás begyógyította a sebeket, és különben sem akar már magyar állampolgár lenni az elszakított erdélyi vagy felvidéki.
Emlékeztető: ezzel a némberrel ünnepelte huszadik születésnapját Szekus Béla pártja, mely román rendőrökkel üldözteti a székely lobogót. Zsák a foltját.
 
 

Kuruc.info