Tegnap már
beszámoltunk róla, hogy az Izraelben megjelenő legnagyobb példányszámú héber nyelvű napilap jól szerkesztett, informatív beszámolót közölt a dunántúli ökokatasztrófáról, ám az olvasói kommentárokból a legaljasabb magyargyűlölet sugárzott. A magyarországi sajtóban, s az élet egyéb terein (beleértve a politikait is) pátyolgatott Izrael, pontosabban annak fajvédő lakossága újabb beírásokkal „örvendeztette” meg az általa utált magyar népet.

Szemelgessünk az ószövetségi és talmudista szókinccsel, fordulatokkal átszőtt zsidó üzenetekből, amelyeket a hazájuk, Izrael legnagyobb lapjában az olvasók jelentettek meg a magyarországi tragédia kommentálására:
1. A Duna vize az általuk (magyarok – H. J.) meggyilkolt zsidók vérétől is vörös volt. (Náává Álon)

2. Nagyszerű cselekedeteid vannak, Istenünk! Mindent bölcsen cselekedtél! Csak így tovább, pusztuljanak a gójok!!! (El-Mabhúh)

3. Az igen közeli jövőben legyen így Gázában is. (Békeharcos)

5. Nagyszerű!

8. Égjen el egész Magyarország! Antiszemita nép. Kívánom, hogy a létező összes átok hulljon a fejetekre, magyarok, zsidógyűlölők. Dölyfös magyarok, nevettetek a románokon, most fizessetek! (Ádi)

10. Gyilkosok! Bűnözők számára nincs irgalom. Sajnálom a megsérült országot, a természetet és az állatokat, ám a magyar emberek számára nincs irgalom. A magyar nemzet meggyilkolta, megsemmisítette és elveszejtette szinte az összes zsidóját a második világháború idején. Remélem, hogy a szennyeződés helyben marad, és nem éri el a Dunát.

11. Ha hinnék Istenben, most azt mondanám, hogy minden tisztelet kijár neki, mert későn ugyan, de a magyarok megkapták a magukét. A magyarok nagyon kegyetlenek voltak a zsidókkal a második világháború idején és előtte is, s az antiszemitizmus ott manapság is virul... Tessék, most Isten megadta nekik a méltó választ... (Ráheli, Észak-Izrael)
Fordította és a zsidó humanizmus gyöngyeiből válogatott: Hering József – Kuruc.info