Korábban (február 10-én) írtuk: Gyurcsány Ferenc úgy tesz, mintha nem tudna arról, mit cselekedtek az ő és Gergényi pribékjei 2006 őszén. Kiskunhalasi látogatása során megkérdezték tőle, felelősnek érzi-e magát az öt évvel ezelőtti ávós terrorért, amire az alábbi videón látható módon reagált:
Nos, segítünk felfrissíteni az emlékezetét (miközben nagyon jól tudjuk, hogy nem erről van szó), íme a két legismertebb áldozat:
Csorba Attila:

és Nagy László:

Eddigi ismereteink szerint Gyurcsány rendőrterroristái összesen 14 ember szemét lőtték ki vagy okoztak szemsérülést, összesen több száz embernek okoztak súlyos vagy enyhébb sérülést, továbbá kínozták az elfogott tüntetőket. Az esetekről orvosi látleletek készültek, és Gyurcsány Ferenc saját szemével (neki megvan még mindkettő) is megbizonyosodhatna róla, ha oda merne állni áldozatai elé. Ezt mégis lehet tagadni, míg a mindenféle bizonyíték nélküli holokauszt-mesének egy töredékét sem szabad kétségbe vonni, különben börtönbe kerül a magyar - ezt rögzítette jogszabályban az MSZP, majd erősítette meg a Fidesz. Mindeközben az ünnep vérbe fojtását elrendelő magyargyűlölő elmebeteg szabadlábon, Kiskunhalason hetykén kérdez vissza: "Ön hány kilőtt szemű emberről tud?"
Ez az új ország, elvtársak...
(Kuruc.info - köszönet a videóért olvasónknak!)