Mint kiderült, a bejelentők holnap délután egyeztetnek a rendőrséggel. A rendezvényről az alábbiakat lehet tudni:

- kezdete: 16.00 óra

- beszédet mond ifj. Hegedűs Loránt tiszteletes, valamint Hegedűs Lorántné és Bertha Szilvia országgyűlési képviselők

A rendezvényen jelen lesz a Jobbik Jogsegélyszolgálat is.
Korábban írtuk: Behívták egyeztetni a tüntetés szervezőit, mert módosítani kell a helyszínt, ugyanis védett személy is érkezik a rendezvényre, mégpedig az izraeli nagykövet. A jobbikosokat feltehetően megpróbálják minél távolabbra helyezni - értesült portálunk.
A tárgyalások még tartanak, hamarosan tudósítunk a fejleményekről.


Korábban írtuk: Alább olvasható a cionista rendezvény meghívója és a szükséges tudnivalók (az elmaradhatatlan elérhetőségekkel együtt). A helyi Jobbik tüntetést jelentett be az Izrael-imádásnak helyet adó épület elé.
Az ország, melynek nem csak múltja,
hanem jövője is van. Ez Izrael.
Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a 2011. március 5-én (szombaton) 16 órai kezdettel megrendezésre kerülő Izrael-barát összejövetelünkre. 
Helyszín: Isaszeg, Bercsényi u. 14/A, az Evangéliumi Pünkösdi Közösség Isaszegi Gyülekezete
Alkalmunkon szeretnénk együtt áldani Izrael Istenét, és Izraelt, Isten választott népét.
Hogy miért tesszük?
Mert családjainknak, közösségeinknek, városainknak, falvainknak, valamint egész országunknak szüksége van Isten áldására, és mert Isten szeretetet gyújtott szívünkben a zsidó nép felé.
„És megáldom azokat, akik téged áldanak…” (I.Móz. 12:3.a.)
Vendégelőadóink:
- Tuvia Gelbard: Izraelben, Samáriában, Ariel városában él, ahol Tuvia az Eshel Ha Shomron Hotel és Bibliakert vezetője
- Laszlo Chaim Klein: Magyarországi gyökerekkel rendelkező zsidó barátunk, aki szintén Izraelben él, ahol idegenvezetőként dolgozik
Az előadások témakörei:
- Az arieli Bibliakert jelentősége
- A zsidó gyökerekről
- Miért van a zsidó nép Izraelben?
- A terrorizmusról
… és mindarról, amit Isten a szívükre helyezett
Programjainkat a Sabbathsong klezmer zenekar fellépése teszi még felejthetetlenebbé.
A rendezvény szeretetvendégséggel zárul.
A részvétel díjtalan!
A rendezvényen lehetőséget biztosítunk arra, hogy aki támogatni szeretné az arieli Bibliakert tovább építését, az önkéntes adományaival ezt megtehesse. Így például az alkalmon gyűjtést szervezünk (vagy támogatói jegy vásárlására lesz mód?), melynek teljes bevétele ezt a célt szolgálja majd. Továbbá a helyszínen lehetőség nyílik Jákob létráját ábrázoló arany- és ezüstmedál vásárlására is. Ezeket Tuvia barátunk hozza magával Izraelből. A medálok eladásából származó bevétel szintén a Bibliakert tovább építésének finanszírozását szolgálja.
A 7,5 g-os ezüstmedál ára (díszdobozban, ezüstlánccal): 75 USD vagy …… Ft
A 14 karátos aranymedál ára (díszdobozban, aranylánccal): 570 USD vagy …… Ft
Szeretnénk, ha a szeretetvendégség keretében minél többen megismerkednének zsidó barátainkkal, esetleg személyes adományaikat ekkor adnák át, és ily módon juttatnák el – rajtuk keresztül – a zsidó nép részére.
Befejezésül egy idézet a Választott népem, Izrael című könyvből:
„Milyen kiváltság, hogy szerethetjük Izraelt, tettekkel és áldozatos ajándékokkal fejezhetjük ki iránta való szeretetünket! Isten munkatársaiként teljes szívvel élvezzük-e eme kiváltság áldását, Őt szolgálva azzal, hogy segítjük népét országának fejlesztésében, amikor a sivatagot édenkertté változtatja? Ennek nyomán hamarosan élvezi kertjének gyümölcseit, és ezen túl, nemsokára bensőleg is átalakul és beteljesedik Isten dicsőségével! Milyen végtelen lehetőséget szalasztunk el, ha csupán távolról szemléljük Isten hatalmas munkáját, ha kivonjuk belőle magunkat, ha nem engedjük, hogy fölszítsa bennünk az Izrael iránti szeretetet! Amikor az Úr eljön, hogy létrehozza királyságát, abból kirekesztve találjuk magunkat.”
„Ezt a földet, amelyen fekszel, neked adom és a te utódaidnak.”
(I.Móz. 28:13/b)
Isaszeg, 2011. február 18.
Testvéri szeretettel, a szervezők
Kokilla Prec Kft. Evangéliumi Pünkösdi Közösség
Isaszeg Isaszegi Gyülekezete
E-mail: kokillaprec@vnet.hu E-mail: epk.isaszeg@gmail.com
Tel: 06 20 4544 208 Tel: 06 70 6129 065
(Kuruc.info)

Olvasónk írja:
Kedves Kurucok!

Az imént olvastam a hírt, hogy egy EU-n kívüli országból érkező aranytárgyak árusítására kerül majd sor az isaszegi metéltmítingen. Csak néhány kérdésem lenne.
A Nemzeti Adó és Vám Hivatal vajon miként jár majd el az árusokkal szemben? A nemesfémnek hirdetett tárgyak ÁFA és vám megfizetésével kerültek az országba? Az árusításra van engedélyük az önkormányzattól? Rendelkezik az eladó EU-s ékszerész avagy ékszerbecsüsi diplomával? Az árusításhoz használt pénztárgépben milyen cégnév, adószám, telephely fog szerepelni? Az USD-ben feltüntetett vételárnál a visszajárót forintban kapják majd a vevők? Hova lesz feltüntetve az aktuális valutaváltási árfolyam vajon?
Minket, gazdaállatként tartottakat ezek miatt vegzál folyamatosan a NAV, csak ezért merült fel bennem ez a pár kérdés.

Tisztelettel:

Tóth Tamás, Judapest