Nézzük, hogyan üzemel picinyke hazánk fülkeforradalmi rendszerében egy rendőrségi besúgó.
Százmilliókat lop el Kecskeméten, majd a sima pofájával besündörgi magát valahová, ahol információkat gyűjt (hangfelvételekkel spékelve) és ezt megpróbálja becserélni. Ez történik mifelénk, a 21. században, a bűnöző nyugodtan seftelhet tisztességes emberek beszélgetéseiről készült hangfelvételekkel, cserébe megúszhatja a milliós csalásaiért járó büntetést.
Besúgónk megbízást kap K. L. siklósi rendőrtől, hogy „mindent vegyen fel”, ezért a rendőr az ügyének elsimítását és Mali Zoltán, Drávapiski polgármesterének a letartóztatását ígéri. Öt órán át beszélgetnek és besúgónknak még pizzát is hozatnak a rendőrségre… Közben jogosítvány nélkül, bűnügyi zár alatt lévő, műszaki és kötelező biztosítás nélküli autójával nyugodtan parkolhat a siklósi rendőrség előtt a tilosban. Miért is ne, elvégre Pintér már több mint egy éve megmondta, hogy két hét múlva rend lesz, tehát rend van és kész. Aki nem így gondolja, az rettegjen a fekete autótól vagy a TEK-től.
Az alábbi fénykép ott és akkor készült:
 

A rendőr később megbízza besúgóját, hogy a Mali Zoltánnal készült felvételeket egy bizonyos T. G- né részére kell átadnia, a megyei rk. gazdaságvédelmi nyomozójának. Bár rendőreink egy dolgot elvétenek, mivel besúgónk készült, így őket is felvette titkosszolgálati eszközökkel. Íme az első gyöngyszem, amin éppen Sz. és T. G.- né rendőrnő sajátos kihallgatási technikáját ismerhetjük meg.
Először beszámol a „tanúnak”, hogy Mali Zoltánt miért nem helyezték még előzetesbe. Konkrétan, a rendőrnő arra biztatja Sz.-t, hogy nyugodtan törje fel a Drávapiski Hivatalt, majd a következőekben Sz. maga mondja el mindezt egy magánbeszélgetés alkalmával.
Szerkesztőségünk úgy értesült, hogy Mali Zoltán, Drávapiski polgármestere ellen már három éve folyamatosan próbálkoznak a rendőrbűnözők, valamiért nagyon szeretnék, ha rács mögé kerülne, ezzel a módszerrel pedig kikerülik a bírósági engedélyt a lehallgatásra és az ügyészi engedélyt a nyomozásra. Azonban célszerű arra is gondolniuk, hogy hasonló felvételekből lehet még néhány, szerte a nagyvilágban, köszönhetően az internet kínálta lehetőségeknek.
Portálunk reméli, hogy az ügy hamarosan lezárul, mégpedig úgy, hogy Mali Zoltánnak haja szála sem görbül. A hangfelvételeken szereplők neveit ismerjük, akárcsak az ügy többi korrupt zsarujának a nevét.
(Kuruc.info)