Miközben pártunk és kormányunk újabb és újabb megszorításokat jelent be, a "nácizmus üldözötteinek" újabb és újabb kifizetési programok indulnak. Mert még mindig nem kaptak eleget, mert még mindig nem fizettek eleget a "náci nemzetek". Az alábbi szórólapból kiderül, hogy most éppen 1900 eurót kapnak fejenként, s az is "üldözöttnek" minősül, aki attól "túlélő", hogy "túlélte" például a sárga csillag viselését.
(Akiben most olyan kérdések fogalmazódnak meg, hogy a zsidók mikor fognak kártérítést fizetni az általuk nálunk elkövetett kommunista gyilkosságokért és rémtettekért, vagy a lemészárolt palesztinok ezreiért, az vigyázzon, miket gondol, mert könnyen azon kaphatja magát, hogy már meg is érkezett a kártérítésigény. Azok pedig, akiknek még az is megfordul a fejükben, hogy mégis milyen holokausztért fejik Európát már évtizedek óta a dús fantáziájú zsidó élősködők, jobb, ha máris elutalnak 1900 eurót ennek az alapítványnak, különben kamatozni fog az igény, és nem kicsit.)

Mi is ez a Claims Conference?
A claim igényt, követelést jelent. Teljes nevük: The Conference on Jewish Material Claims Against Germany (kb. A  Németország felé irányuló zsidó anyagi követelések értekezlete). Céljuk: minél több pénzt kialkudni (to negotiate - ezt a szót használják ők maguk is) a "nácik" leszármazottaitól a "túlélőknek" - és azok leszármazottainak. (Tehát ha így megy tovább, a "túlélők" ükunokáit is a mi meg a németek ükunokái fogják eltartani.)
Bővebben róluk itt olvashat, magyarul a fenti programról pedig, mely egy különálló, most indított "akció", itt talál bővebb információt. Elérhető a jelentkezési útmutató is, mely felszabadulásként említi a szovjet megszállást - hogy csak egy példát ragadjunk ki.
90 milliós fizetés, közel 9 milliárdos sikkasztás
A Wikipédia angol nyelvű szócikke szépen igazolja: ez a zsidó csapat is gyönyörűszépen megél a holoiparból. Sajnos csak két példát említenek, de azért ezek is beszédesek, és egy kis betekintést nyújtanak a "kárpótlások" világába, valamint a szegény holoáldozatok érdekeit képviselő izraelita alapítványok  működésébe.
A szervezet azért kapja a legtöbb kritikát - írja a Wikipédia -, mert magas fizetést biztosít az alkalmazottainak. Hogy ez mit jelent, arra kapunk egy számot is: 2006-ban írta meg a londoni The Jewish Chronicle, hogy Gideon Taylor alelnök éves jövedelme 2004-ben 437 811 dollár volt (ami kb. 90 millió Ft). Ráadásul a szervezet, mely több milliárd dolláros vagyonnal bír, nem ad anyagi segítséget az öreg és beteg holotúlélőknek, mert a bejövő százmilliókat különféle programokra költik, melyeknek gyakran semmi közük sincs a holokauszthoz (értsd: lepasszolják fajtársaiknak a németektől kicsikart pénzt) - szól egy ehhez kapcsolódó kritika.
A másik szám, amivel a Wikipédia kedveskedik, egy 42 millió dolláros (kb. 8,7 milliárd forintos) sikkasztás, melynek az amerikai ügyészség bukkant a nyomára. (Természetesen az egész holoipar egy hatalmas sikkasztás, de ettől itt és most kénytelenek vagyunk eltekinteni.) Az történt ugyanis, hogy néhány túlélő-leszármazott, aki kevesellte a náci németek által folyósított kárpótláskákat, némi bérkiegészítést eszközölt. Oroszországban toboroztak olyan embereket, akik elég idősek ahhoz, hogy "túlélők" lehessenek. Ügyesen "kiképezték" őket, és máris megvolt a néhány tucat új túlélő - néhány tucat új kárpótlási igény - és a jó kis holojövedelem.
Nos, itt az új lehetőség, addig is adózzon szépen mindenki, minél többet, mert kell a pénz kárpótlásra...
(Kuruc.info)