Bécsből és Budapestről átvett videóval fölturbózva a Jobbikot és személyesen Vona Gábort „népszerűsítő” cikket tettek ki egy izraeli heccportálra. A portál a vérlázító gyűlöletvideó segítségével a többi között azt állítja, hogy a Jobbik, megcsúfolván a 150 éves muszlim török hódoltság ellen vívott magyar hősiességet, ismét muszlim arab kézre kívánja játszani Magyarországot, amiért a párt már most eurómilliókat kap a muszlim terroristáktól.

A Jobbik, Vona Gábor és a muszlim fundamentalizmus szoros együttműködéséről, valamint a magyar nemzeti ellenzéki pártnak juttatott eurómilliókról cikkezik kiemelt hírként egy Izraelben szerkesztett, egyébként mindenkiben és mindenben veszedelmes antiszemitát látó, az izraeli kormány és a Zsidó Ügynökség által is támogatott, tehát hivatalos orgánumnak számító izraeli hírportál. „Vona Gábor nem éppen egy Geert Wilders”, állapítja meg a zsidó hírportál, belekeverve az ügybe az iszlámellenességéről elhíresült holland politikust.
A Jobbik és együttműködése az iszlámmal főcímmel, valamint az ismert hovatartozású MRC TV videójának mellékelésével kiemelt hírként riogat a Jobbik és az iszlám (leginkább az Iráni Iszlám Köztársaság) közötti, a magyar ellenzéki párt számára anyagilag is busásan jövedelmező kapcsolatrendszerrel az Izraelben szerkesztett, államilag támogatott Antiszemitizmus Elleni Küzdelem Összehangolásának Fóruma nevű hírportál. (A hírportál egyik magyarországi megfelelője: antiszemitizmus.hu)
„Ha az iszlám elbukik, vele együtt eltűnik a fény is”, idézi Vona Gábort a fent említett heccportál, majd megállapítja: „Vona Gábor, a Jobbik nevű szélsőségesen nacionalista párt vezére az iszlámmal kapcsolatban problematikus nézeteket vall, amikor ezt a vallást az emberi nem hagyományos kultúrája utolsó bástyájának nevezi”, állítja az izraeli portál azzal az egyértelmű szándékkal, hogy ezután a videó segítségével a magyar nemzeti hősiességről, a muszlim török elleni százötven éves küzdelemről beszélve bebizonyítsa: mennyire magyar- és keresztényellenes a gyilkos, embertelen muszlimokat támogató, antiszemita Jobbik.
A mellékelt MRC TV-videó ajánlásában a portál jóindulatúan figyelmezteti a gyanútlan, széplelkű olvasót, nézőt: „Ez a videó néhány fölkavaró jelenetet is tartalmaz”. (Csak megjegyezzük: hasonlóan a Magyar Rádió külpolitikai hírszerkesztőihez, az MRC TV anyagát fordító „magyarok” sem tudják, mi a különbség a muszlim és az iszlám kifejezés között – H. J.)
Hering József – Kuruc.info